Ima alternative HDZSDP-u: Petrov i Kovačić predstavili MOST u Splitu

U ponedjeljak 7. rujna s početkom u 19 sati u prostorijama "Kluba mladih Split" održano je druženje s Božom Petrovom gradonačelnikom Metkovića i Ivanom Kovačićem gradonačelnikom grada Omiša. Na druženju su prikazali svoj put i predstavili platformu Mosta nezavisnih lista kroz najavu izlaska na parlamentarne izbore u X. izbornoj jedinici. Samo druženje otvorio je gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić govoreći kako ne treba biti ekonomski stručnjak da bi se vodio grad, već da je potrebna odgovornost prema novcu. Isto tako, Petrov je rekao da ako budu u situaciji da mogu utjecati na formiranju vlasti da će postaviti uvjete odnosno reforme kao zadatak, piše DalmacijaNews..

IMA ALTERNATIVE HDZSDP-u

Božo Petrov i Ivan Kovačić predstavili MOST u Splitu

Izvor: DalmacijaNews

Petrov je istaknuo kako po njemu mnoge stvari što se trenutno događaju i zakoni što su napravili jednostavno graniče s ludilom, a ne sa zdravim razumom. Rekao je kako nije normalno da se tjera ljude na ulicu i da im se ne da nikakva mogućnost da otvaraju sami obrte..

ivan kovačić i marijana puljak- Ne može mi nitko reći da s obzirom na količinu zakona i nameta, nekome normalnom može past na pamet ideja da otvori svoj obrt, a pogotovo da prijavljuje ono što radi i pogotovo diže kredite na onoj razini na kojoj su nam to dopustili u RH, za razliku od uvjeta koju takav poduzetnik uživa u Sloveniji, ne trebam spominjati Austriji ili Njemačkoj. To je onaj dio koji želimo promijeniti. Vjerujte, nije potrebno imati 30% i nije potrebno imati 40 zastupnika u Saboru. Dovoljno ih je imati tri i nek ta trojica čine razliku - zaključio je Petrov.

Za kraj, na pitanje o suradnji s Marijanom Puljak, odnosno strankom Pametno, rekao je kako su održavali kontakt s njom, da danas još razgovaraju i da će mu biti žao unatoč malim razlikama MOST-a i NL Marijane Puljak ako ne budu surađivali te se nada da će pronaći zajednički jezik.

PROČITAJTE VIŠE..

Povezani članci

Who's Online

We have 192 guests and no members online