Izbori za mjesne odbore su u nedjelju, povirite u kandidacijske liste!

Gdje razvrstavate otpad? Fali li vam možda koja kanta? Kontejner? Neki lola je na javnu površinu preko noći istresao komunalni otpad, a vi ne znate kome se javiti?  Kome prijaviti problem? Nervira Vas i žulja neki komunalni problem-čić u susjedstvu, mjestu? Kome se obratiti? Tko će pokrenuti inicijativu da se to rješi, sanira, popravi? S ekipom nemate gdje popodne baciti na balote, dica su na ulici, naganjaju balun među svim tim automobilima, a nigdje igrališta, travnate javne površine, a sinjali ste zapuštenu općinsku česticu koja bi se mogla "privesti" pametnijoj javnoj svrsi? Kome se obratiti da "pogura" dobru ideju? Prometni znak izbljedio na suncu, pješački prijelaz je opet neoznačen, tribalo bi promijeniti žarulju na stupu javne rasvjete koja ne svitli još od Uskrsa,.. kome se obratiti dok nisu "izginuli" turisti u mraku naše nebrige? Sve su to pitanja i problemi rješivi vašim pametnim izborom na nadolazećim mjesnim izborima. Kako?

Dugoraćani, Dućani i Jeseničani će uskoro birati mjesne vijećnike, članove mjesnih odbora, najvažnije ljude u zajednici, u svakom susjedstvu. Izaberu li mještani vijećnike mjesnog odbora željne rada, s ambicioznim i provedivim programom (s programom koji se uklapa u općinske planove i proračun), kvaliteta života u njihovom malom mjestu može značajno porasti. Imamo li takve osobe, dobre i marljive susjede, na kandidacijskim listama? Provjerite, linkovi su dolje, upoznajte koga su stranačke podružnice kandidirale u vašem malom mjestu i obratite posebnu pažnju na nezavisne kandidate. Oni su se sami prijavili. A mogli su i dalje samo grintati kao ja i Vi.

Zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova vijeća mjesnog odbora Općine Dugi Rat možete preuzeti ovdje. Pravovaljane kandidacijske liste za izbor članova vijeća mjesnih odbora u Općini Dugi Rat možete preuzeti s donjih poveznica:

M.O. DUGI RAT (preuzmite)
M.O. ORIJ i MALI RAT (preuzmite)
M.O. SUMPETAR (preuzmite)
M.O. KRILO – JESENICE  (preuzmite)
M.O. DUĆE (preuzmite).

općina dugi rat