Koncert: 'Kings of Strings' 22. ožujka u Splitu


Trio virtuoznih gitarista pod nazivom "Kings of Strings" na turneji će predstaviti nekoliko različitih muzičkih žanrova i stilova sviranja akustične gitare. Tommyja Emmanuela svijet prepoznaje kao jednog od najvećih gitarista današnjice, o čemu svjedoče priznanja specijaliziranih magazina, nominacije za "Grammy" i pohvale kolega s kojima je surađivao, poput Erica Claptona, Joea Satrianija, Stevieja Wondera... Vlatko Stefanovski je praktično sinonim za gitaru na Balkanu još od osnivanja kultne grupe "Leb i sol", dok romsku muziku na jedan sasvim drukčiji način, već tri desetljeća proslavlja, pak, virtuozni Stochelo Rosenberg ...

KONCERT

'Kings of Strings' sa Emmanuelom 22. ožujka u Splitu

Izvori: Slobodna Dalmacija, Spaladium arena

Poznat među kolegama kao emotivan i predan umjetnik, Vlatko je kao autor ostavio neke od najvećih pjesama s ovih prostora, te nezaboravne gitarske izvedbe tradicionalnih tema. Suradnju s dvojicom svjetskih majstora, Vlatko doživljava kao priznanje.

Romsku muziku na jedan sasvim drukčiji način, već tri desetljeća proslavlja, pak, virtuozni Stochelo Rosenberg.

"Kraljevi žice" sviraju 22. ožujka u Splitu u Spaladium Areni. Cijena ulaznice je 150,00 kuna za tribine i 180,00 kuna za VIP dio. Karte se mogu kupiti i preko weba, na www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Povezani članci

Who's Online

We have 119 guests and no members online