Ljetna škola gitare - Omiš 2011.

Petar ČulićIV. Ljetna škola gitare – Omiš 2011., održava se od 16. (utorak) do 21. (nedjelja) kolovoza 2011. godine, u prostorima Omiške glazbene škole Lovro pl. Matačić Omiš, a završni koncert sudionika održati će se u prostoru gradskog komornog teatra Ilirsko sjemenište Priko – Omiš u sklopu Omiškog kulturnog ljeta. Nastava će se za sve sudionike održavati svakodnevno, solo sat u trajanju od 25 minuta, te sat sa orkestrom u trajanju od 60 minuta. Održati će se i tečaj za početnike, za one koje žele naučiti akorde i svoje najdraže zabavne pjesme. Rok za prijave je 14. kolovoza ...


IV. LJETNA ŠKOLA GITARE OMIŠ 2011.

Termin: od 16. do 21. kolovoza 2011
Lokacija: Omiška glazbena škola Lovro pl. Matačić, Omiš

Voditelji:  Petar Čulić, Dugi Rat, Hrvatska; Christopher Esch, Wuppertal, Njemačka

Sa svim sudionicima će nastavu održavati oba voditelja, sudionik će birati sa kim želi imati više sati. Kotizacija za tečaj iznosi 700 kuna.

Održati će se i tečaj za početnike, za one koje žele naučiti akorde i svoje najdraže zabavne pjesme. Cijena tečaja je 350 kuna, a radi se svakodnevno 45 minuta u grupi.

Za gitariste koji više ne idu u školu, nisu upisali srednju ili fakultet, ima opcija i samo za pohađanje orkestra, bez solo nastave. Cijena tečaja je 300 kuna.

Organizirane slobodne aktivnosti su kupanje, picigin i nogomet.

Rok prijave je 14. kolovoza.

Za više informacija molimo kontaktirajte:
Petar Čulić, mag. art.
Mob. +385917628976
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nađite nas i na Facebooku.

Za smještaj se obratite u Turističku zajednicu grada Omiša

Povezani članci

Who's Online

We have 218 guests and no members online