Zbog jedne ljubavi: humanitarni koncert na Poljudu

U okviru velike humanitarne akcije “Zbog jedne ljubavi”, s ciljem prikupljanja novčanih sredstava potrebnih za adaptaciju postojećih prostorija Jedinica liječenja Zavoda za dječju hematologiju, onkologiju, kliničku imunologiju i genetiku Klinike za dječje bolesti KBC Split, u subotu 20. travnja 2019. u 17:30 sati na poljudskom stadionu bit će održan humanitarni koncert kojeg će Lions klub Split, uz potporu HNK Hajduk, organizirati neposredno prije jadranskog derbija s HNK Rijeka.
Svoje sudjelovanje na koncertu potvrdili su Alen Nižetić, Hari Rončević, Klapa Šufit i Grupa Viva. Ciljani iznos donacije je 108 tisuća kuna a isti će, u cijelosti, kako navode organizatori, po završetku humanitarne akcije, nakon odbitka troškova, biti uplaćen u korist KBC Split.
Humanitarna akcija “Zbog jedne ljubavi” trajat će od 1. travnja do 28. lipnja ove godine, a sredstva će se prikupljati i izravnim uplatama na račun IBAN: HR5124840081502011742 kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb.

Izvor: Hajduk.hr

- Nastojimo poboljšati i uvjete boravka djece i roditelja u bolnici te želimo nastaviti već započeti projekt “Za osmijeh djeteta u bolnici”, a s ciljem da i naša Klinika dobije prestižan naslov: “Dječji odjel - prijatelj djece” dodatno se trudimo urediti Kliniku. Nastojimo, stoga, osigurati uvjete da što više roditelja može 24 sata boraviti uz svoje dijete, a to zahtjeva dodatno preuređenje i renoviranje postojećih prostora, kao i nabavku novog namještaja i opreme. Nadamo se da će akcija “Zbog jedne ljubavi“ biti uspješna i pridonijeti daljnjem uređenju i opremanju Klinike za dječje bolesti, a sve s ciljem promicanja humanizacije bolničkog liječenja. - rekao je prof.dr.sc. Marijan Saraga, predstojnik Klinike za dječje bolesti.

Povezani članci

Who's Online

We have 85 guests and no members online