Humanitarni koncert u srijedu u Dugom Ratu

U srijedu, 7. siječnja s početkom u 19 sati, u kinu "Dalmacija" u Dugom Ratu, održati će se humanitarni koncert za pomoć maloj Luciji Živković. Nastupiti će Alen Nižetić, zbor Sv. Mihovila, Petar Dragojević, Đoni Gitara, Miro Boem, Toni Bliznac, Mario Šorava, Mia Mihanović, Karla Jakelić, Boris Krivec, te bendovi Tip-top, Barbari, Malo vitra. Voditeljica je Irena Perišić. Dugi Rat je već u dva navrata prikpuljao sredstva za ovu humanitarnu akciju i to prilikom podjele bakalara na Badnjak i na koncertu KUD-a "Dalmacija" pred Božić. Djevojčicina majka Maja je iz Dugog Rata, a njena baka Jadranka Brničević uvijek je rado pomagala čitav svoj radni vijek kao medicinska sestra. Mjesto je otvorilo svoje srce i želi svojom kapljom rijeku života ojačati ...

ZA MALU LUCU

Humanitarni koncert u Dugom Ratu

Izvor: DalmacijaNews

Petogodišnjoj  Luciji iz Trogira dijagnosticiran je kompozitni neuronalni glijalni tumor na mozgu. Nakon hitne operacije u Zagrebu liječenje bi se trebalo nastaviti u preporučenoj bolnici u Torontu.

Akcija se vodi pod motom "kap pomoći za rijeku života" te je svaki prilog dobrodošao.

Sve ljude dobrog srca koji su u financijskoj mogućnosti da pomognu kćeri naše sumještanke pozivamo na humanitarni koncert u Dugom Ratu na kojem će se prikupljati sredstva za pomoć maloj Luciji.

Novac se može uplatiti i na žiro račun u Imex banci na ime Maja Živković, Pantan 9, 21220 Trogir, broj računa 3122000391, IBAN:HR6124920083122000391 .

Povezani članci

Who's Online

We have 129 guests and no members online