Koncerti: 'The Wall' Rogera Watersa 23. srpnja na Poljudu

the wall rogera watersa

Na poljudskom stadionu 23. srpnja 2013. godine ‘odigrat’ će se vizualno-zvučni spektakl "The Wall" Rogera Watersa, suosnivača i glavnog autora legendarnih Pink Floyda, saznaje Slobodna Dalmacija. Ovaj projekt održan je već u zagrebačkoj Areni prošle godine. Bio je to ne samo odličan koncert i spektakl, već umjetnički zaokružena cjelina s uključenim svim segmentima umjetnosti, djelomičnom projekcijom filma “The Wall”, fotografijom, zvukom, animacijom, svjetlosnom efektima, produkcijom.. Najavljena Watersova turneja 2013. prilagođena je stadionskim izvedbama, što bi trebalo biti, najavljuje autor i mediji, još efektnije. Unatoč ne baš jeftinim kartama provjeriti ćemo te tvrdnje.. opet. Pa kad smo lani potegnuli put Zagreb, što nam je iz Dugog Rata  "skoknuti" do Poljuda...

THE WALL NA POLJUDU

'The Wall' Rogera Watersa 23. srpnja na Poljudu

the wall rogera watersa

Izvor: Slobodna Dalmacija

Album “The Wall” Pink Floyda jedan je od najutjecajnijih albuma u povijesti snimljene glazbe, a i danas ima duboki efekt na pop-kulturu te iznova oduševljava sve glazbene fanove.

the wall rogera watersa

ulaznice PoljudInače, originalna produkcija “The Wall” u potpunosti je uživo izvedena samo 29 puta za vrijeme Pink Floydove turneje 1980. godine, te jednom u Berlinu povodom proslave pada Berlinskog zida.


Ulaznice od 230 do 600 kuna

Ulaznice za ovaj veliki događaj kreću već 16. studenoga na svim prodajnim mjestima Eventima, te na www.eventim.hr, a podijeljene su u nekoliko kategorija: vip-lože 600 kuna, sjedenje u sektorima D, E, P, R - 400 kuna, sektori F, G, N, O – 330 kuna, sektori H, I J, K, L, M – 230 kuna, fan pit 380 kuna, a travnjak 280 kuna.

Povezani članci

Who's Online

We have 109 guests and no members online