Omiš guitar fest: Natjecanje komornih sastava i dječji festival

omiš guitar festPetar Čulić na električnoj gitariPetak je posljednji dan prvog "Omiš guitar festa". Dans su na cjelodnevnom programu natjecanja komornih gitarističkih sastava, njih nekoliko iz Hrvatske, ali i Češke. Kraj događanja obilježit će djeca OŠ "Josipa Pupačića" dječjim festivalom koji počinje u 19 sati u hotelu "Plaža". Sve natjecatelje, njih oko 170 prijavljenih, očekuju zanimljive i vrijedne nagrade, a svoj dolazak potvrdili su i Dragan Lukić Luky te Giuliano kao članovi žirija, ali i poznati producenti, lovci na talente, poznati gitaristi i vrlo eminentna imena hrvatske glazbe. Sinoć smo u Omišu, nakon proglašenja najboljih gitarista u pet natjecateljskih kategorija, guštali u koncertu Petra Čulića koji se predstavio u za njega dosad neuobičajenom svijetlu, osim na gitari Petar je svirao "i na stuju", na električnoj gitari, a u zadnjem dijelu koncerta je i zapjevao. Mogu Vam reć da Petar sasvim dobro piva! Nadam se da ćemo ga ovog ljeta moći poslušati u ovako neformalnom izdanju i u Dugom Ratu, recimo negdje na dugoratskoj plaži ...


OMIŠ GUITAR FESTIVAL

 

Petar Čulić na električnoj gitari


 

PROGRAM

09.04. (petak)

  • 09:00h - Natjecanje komornih sastava
  • 19:00h - dječji festival


1. međunarodni gitaristički festival u Omišu "Omiš guitar fest" koji se održava od 6. - 9. travnja 2010. organizira Udruga "Male žice" iz Omiša.

Više informacija o službenom natjecanju, propozicijama, satnici natjecanja, nagradama, koncertima, te ostalim festivalskim događanjima potražite na službenim stranicama festivala - www.omisguitarfest.com.

Povezani članci

Who's Online

We have 173 guests and no members online