Omiš guitar fest: Večer klasične gitare

omiš guitar festomiš guitar fest - koncert petra čulićaČetvrtak je dan "Omiš guitar festa" rezerviran za klasične gitariste. Uz cjelodnevna natjecanja klasičnih gitarista večeras, s početkom u 20 sati u hotelu "Plaža" u Omišu nas očekuje i koncert Petra Čulića. U 22 sata na rasporedu je još jedan koncert "Light motiv" u kojem ćemo guštati u simbiozi gitare i glasa.. Eh da, naš dugoraćanin Petar Čulić svirati će večeras na četiri gitare(!) od čega na tri 3 električne, a i zapjevat će nam! Na programu njegovog koncerta su njegova autorska djela te interpretacije brojnih glazbenih uspješnica, poput teme iz filma "Pulp fiction", pjesama Gary Moora, Iron Maidena (to Pere!!), Olivera, Prljavog kazališta, klapa Kampanel, Intrade i još mnogo drugih glazbenih iznenađenja! Vidimo se u Omišu!


OMIŠ GUITAR FESTIVAL
 And now.. something completely different!

 

gitaristPROGRAM

08.04. (četvrtak) dan rezerviran za klasične gitariste

  • 08:00h - natjecanje
  • 20:00h - koncert Petra Čulića
  • 22:00h - koncert "Light motiv" gitara i glas

09.04. (petak)

  • 09:00h - Natjecanje komornih sastava
  • 19:00h - dječji festival


1. međunarodni gitaristički festival u Omišu "Omiš guitar fest" koji se održava od 6. - 9. travnja 2010. organizira Udruga "Male žice" iz Omiša.

Više informacija o službenom natjecanju, propozicijama, satnici natjecanja, nagradama, koncertima, te ostalim festivalskim događanjima potražite na službenim stranicama festivala - www.omisguitarfest.com.

Povezani članci

Who's Online

We have 367 guests and no members online