Zanimljivosti..

Come back uz stvari lagane

ivo amulić i tutti fruttiUnatoč ne baš velikoj posjećenosti, grupa Tutti Frutti održala je u petak navečer izvanredan koncert na solinskoj Gradini. Istinski profesionalci predvođeni pjevačem Ivom Amulićem priredili su nezaboravan događaj, a njihovi hitovi stari gotovo četvrt stoljeća zvučali su svježe i moderno. Stvari lagane, Sjećanja jednog mangupa, Gore iznad oblaka, Brzi vlak u nogama - samo su dio repertoara kojeg opet uživo izvodi nekad vrlo popularna pop rock skupina u kojoj su od originalne postave ostali pjevač, naš Dućanin Ivo Amulić (u zvanično radno vrijeme DJ na Omiškom radiju Din-Don) i gitarist Dado Krstulović ...


STVARI LAGANE

Tutti Fruttti održali koncert i najavili novi album

Tekst: Jakov Prkić / Cropix, Vesna Boban / Slobodna Dalmacija
Foto: Jakov Prkić / Cropix
Izvor: Slobodna Dalmacija


Tutti Frutti

Nedostatak ostalih članova benda originalne postave predvođenih tekstopiscem i skladateljem Nenom Ninčevićem nije se osjetio, dapače novi članovi unijeli su svježinu i dali dodatnu vrijednost ovom bendu.

- Iako se u Splitu i okolici nije baš moglo puno čulo za nas, mi smo prije četiri godine ponovno počeli nastupati kao Tutti Frutti, održali smo niz koncerata u Sarajevu, Zagrebu, Osijeku i u inozemstvu, na koncertima izvodimo uglavnom stare pjesme Tutti Fruttija, ali i nove pjesme koje je napisao Dado Krstulović i koje namjeravamo objaviti na novom nosaču zvuka – izjavio je Ivo Amulić.


ivo amulić i tutti frutti


Najavio je pjevač Tutti Frutti-ja i skorašnji izlazak novog albuma te je dodao kako će ih se ovog ljeta moći čuti diljem Dalmacije, a planiraju i veliki koncert u Splitu kojim će obilježiti 25 godina postojanja Tutti Fruttija.


ivo amulić i tutti frutti

 

Povezani članci

Who's Online

We have 132 guests and no members online