Osvrt na vikend utakmice pomlatka RK Hrvatski Dragovoljac

Kadeti RK Hrvatski Dragovoljac su igrali protiv ekipa koje se nalaze u vrhu tablice, RK ZAMET i RK KOZALA iz Rijeke. Domaćini su bili kvalitetniji, a mi bez "boje, okusa i mirisa", tako da je rezultat odgovarao činjeničnom stanju na parketu. Zabilježili smo dva poraza, dobili laganu trisku koja će "dobro" doći da još jače zvrnemo rukave i porade u svom pristupu treninzima i izvedbi na parketu. Dječaci '02 su igrali Regionalnu ligu u Zadru, protivnici su nam bili RK ZADAR i RK ARBANASI. Protiv Arbanasa vidjeli smo odličan ulazak u utakmicu, čvrstu obranu uz kontru i polukontru, tako da smo vrlo brzo riješili sve dileme okjo pobjednika. Protiv Zadra igrao se mini derbi, bila je to odlična i neizvjesna utakmica. Takoreći u egalu tijekom cijelog meča, iako su dugoraćani stalno imali laganu rezultatsku prednost. Ipak u završnim minutama utakmice nisu pokazali i karakter pobjednika, te uz dvije tehničke pogreške i promašeni penal omogućili su Zadru pobjedu. Nema junaka u ovoj generaciji koji bi povuka kad triba, kada je gusto. Za sada..

Piše: Ivan Pleić / rkhd.hr
Izvor: RKHD.hr


Dječaci '02 igrali su Županijsku ligu protiv Splita. Čvrsta i borbena utakmica u kojoj smo izvojevali pobjedu iako smo ostali bez očekivanog golmanskog učinka.

Dječaci '04 za protivnika su imali prvoplasiranu ekipu RK SOLIN. Katastrofalano su ušli u utakmicu, zbunjeni, preplašeni, te su na poluvremenu gubili 6:0. Vratili su se nakon odmora do 8:5, imali kontru za -2, ali kao i uvijek pojavi se neki "umjetnik" te ukaki priliku za "nešto". Svejedno, prostor za napredak - beskonačan!

Povezani članci

Who's Online

We have 147 guests and no members online