Još samo dva dana za prijave na Jesenice Treking

Udruga Jesenice i ove godine priređuje jedno od najzanimljivijih treking natjecanja u Dalmaciji, 4. Jesenice Treking, koji će se održati u subotu, 12. travnja u suradnji s MedPhatsom, projektom prekogranične suradnje financiranim iz sredstava EU, kojem je jedan od ciljeva uređenje 550 kilometara tematskih staza na području sliva rijeke Cetine. Jesenice Treking jedan je od događaja u travnju, mjesecu sporta i rekreacije u Općini Dugi Rat koji započinje u subotu, 5. travnja jedriličarskom regatom Svetog Josipa. Svi zainteresirani za Jesenice Trekking mogu se za informacije i prijavu obratiti agenciji Cyntus Dugi Rat, na telefon 021 757-802, ili e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Startnina u iznosu od 100 kuna se uplaćuje u agenciji Cyntus ili na žiro račun Udruge Jesenice 2330003-1100429414  (djeca do 15 godina ne plaćaju). Za prijave je ostalo još svega dva dana, krajnji rok je Ne zakasnite se prijaviti na Jesenice Treking5. travnja. Informacije su dostupne i na Facebook stranici Jesenice Trekinga. ...

NE ZABORAVITE SE PRIJAVITI NA JESENICE TREKKING

Izvor: Splitski portal, Split.com.hr

Na trekking natjecanju - koje je i sportska i rekreacijska utrka, a bome i vrlo zabavna fešta, očekuje se više od 300 sudionika svih dobi. Mjesto starta i cilja je staro selo Jesenice, start je u 9 sati, a registracija sudionika počinje u 8.

Moguća je prijava u dvije kategorije, natjecateljsku sa stazom dugom 20-25 kilometara, te rekreativnu od 6-8 kilometara. Pješači se ili trči područjem Poljičke planine, te starih sela Jesenice, Krug, Zeljoviće, Duće i Podstrana.

Startnina je 100 kuna, a uključuje troškove organizacije utrke, majicu, kartu staze, natjecateljski karton, instrukcije za utrku, kuhani ručak i pečeni odojak za "desert" u ambijentalnoj konobi, te ulaznicu za glazbeni program.

Djeca do 15 godina ne plaćaju startninu, ali mogu sudjelovati u Rekreativnoj kategoriji isključivo u pratnji roditelja i nemaju pravo na majicu.

Svi zainteresirani mogu se za informacije i prijavu obratiti agenciji Cyntus Dugi Rat, na telefon 021 757-802, ilu e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Startnina se uplaćuje u agenciji Cyntus ili na žiro račun Udruge Jesenice 2330003-1100429414. Za prijave je ostalo još svega dva dana, krajnji rok je 5. travnja. Informacije su dostupne i na Facebook stranici Jesenice Trekinga.

Utrku kao i obično osigurava Hrvatska gorska služba spašavanja, a svi sudionici moraju imati mobitel, komplet prve pomoći i astro folija, te zviždaljka.

Rekreacijska staza je namijenjena šetačima, obiteljima i rekreativcima. Orijentacija je jednostavna, staza je kružna i označena planinarskim markacijama. Laganom šetnjom se prođe za 2-3 sata.

Natjecateljska staza je duga 20-25 km i pretežno prolazi planinskim grebenom. Namijenjena je trekerima, planinarima i ostalim rekreativnim ili profesionalnim sportašima.

Povezani članci

Who's Online

We have 64 guests and no members online