Mali Balun: Jesenice open 2015.

Nakon uzbuđenja na zelenim terenima Dugopolja i Wimbledona slijedi nam peti tradicionalni JESENICE OPEN turnir u malom balunu koji se organizira na tehno-betonu igrališta iza stare Blagajne u starom selu Jesenice. Turnir se igra po kup sistemu, na ispadanje, igra se 3 igrača protiv 3, takozvani cageball. Utakmice traju 2 puta po 12 minuta poštenog suđenja. Predah između poluvremena je 3 minute. Uplate su 30 kuna po igraču, a broj igrača (zamjena) je velikodušno neograničen. Jesenice Open 2015. počinje u petak, 17.07., prijave se zaprimaju do 15.07. na mobitel 098 916 0159 (direktor Duško), u caffe baru "Jure“ Sumpetar i preko Facebook stranica "Jesenice Open“ i "Udruga Jesenice“. Ekipe se prijavljuje pod imenom, te popisom  igrača uz obavezan kontakt broj. Javno izvlačenje parova turnira održati će se 16.07. u caffe bar "Jure“ Sumpetar uz direktan prijenos na AreniSport7  a službene objave potom će osvanuti na facebook stranicama Jesenice Open i Udruge Jesenice. Nagrade su osvježavajuće! Za prvo mjesto - pehar i 1000 kn, za drugo mjesto pehar i 400 kn. Trećemu ništa u skladu s onom sumpetarskom poslovicom "Ili si prvi ili..". Organizator tradicionalnog turnira je udruga Jesenice - udruga za očuvanje starih sela Jesenica i starih običaja. Svaki dan turnira u gledalištu iza Blagajne volonteri udruge posluživati će ćevape i hladna pića uz popularne cijene. Vidimo se u starom selu Jesenice i ovoga srpnja..

MALI BALUN

Izvor: Udruga Jesenice

Jesenice open 2012.

Prvi turnir 2012. godine je skupio 28 ekipa. i preko 130 učesnika, od profesionalaca do amatera. Ekipa „Ne znan ja“ (Robert Spain, Robert Zemunik, Ivan Zemunik  i Duje Spain ) su osvajači prvog turnira sa pobjedom 2:0 u finalu protiv ekipe Dice Orija.

Jesenice open 2013.

Drugi turnir 2013. je skupio 33 ekipe. Ekipa „Paško“ (Božo Predojević, Mario Bartulović, Stanko Šušak i Frane Pleić) su u finalu pobijedili ekipu „3dcl“ sa rezltatom 4:3.

Jesenice open 2014.

Treći tradicionalni turnir 2014. je skupio 26 ekipa. Ekipa „'97“ (Petar Baraban, Marin Roguljić i Dominik Jerončić) osvajaju turnir protiv ekipe „Suvi Potok original“ koja je u polufinalu nadmoćno izbacila ekipu „3dcl“.

Božićni Jesenice open 2014.

Četvrti turnir je bio božićni turnir u prosincu 2014. skupio je 28 ekipa. Ekipa „3dcl“ (Duje Klarić, Mijo Mandurić i Ante Dragošević)  su početak prosinca stalno igrali na terenu „Blagajna“ uvježbavali 3 na 3 i znalo se da ovaj put osvajaju „kantu“ (pehar). U polufinalu su pobjedili ekipu „Suvi Potok original“ i revanširali se za bolni poraz iz predhodnog turnira. Naime „Suvi Potok original“ je izbacio „Štrumfove“ jedne od favorita turnira i olakšao put „3dcl“. Ekipa „3dcl“ su u finalu bez problema, nadmoćno protiv ekipe „Caffe bar Biser“ osvojili i ovaj turnir.


Jesenice open 2015.

mali balun Peti turnir 2015. počinje 17.07., prijave su do 15.07. na mobitel 098 916 0159 (Duško Ivanišević), u caffe bar „ Jure“ Sumpetar i preko facebook stranice „Jesenice Open“ i profila  „Udruga Jesenice“. Ekipe se prijavljuje pod imenom, te imenima igrača uz obavezan kontakt broj.

Javno izvlačenje parova turnira održati će se 16.07. u caffe bar "Jure“ Sumpetar, službene objave osvanuti će na stranici Jesenice Open i zidu Udruge Jesenice na facebooku.

Nagrade za prvo mjesto su pehar i 1000 kn, drugo mjesto pehar i 400 kn. Svaki dan turnira će volonteri udruge posluživat ćevape i hladna pića. Vidimo se u starom seku Jesenice i ovoga srpnja.


Crtica o organizatoru turnira

Udruga Jesenice je ujedno i organizator kulturnih večeri, svakogodišnji sudionik dugoračkog kulturnog ljeta i organizator spostskih događanja kao što su utrka tovara, utrka karića, nogometni turniri, turniri u video igrama i Jesenice treking.

jesenice open

Povezani članci

Who's Online

We have 230 guests and no members online