U subotu svi na ImberTrek

Dragi planinari, ljubitelji prirode, šetači, trekkeri i svi ostali, poizivamo Vas u subotu, 11.3.2017. na peti IMBERTREK, od ove godine utrka je dio DALMATINSKE TRAIL LIGE. Ove godine na programu su tri utrke, jedna lakša 8 km za sve uzraste: roditelje, djecu, umirovljenike i kućne ljubimce i dvije zahtjevnije od 16 km i 26 km koje se boduju u Dalmatinskoj trail ligi "DTL-u", sve su na Omiškoj Dinari, orijentacija je jednostavna, staze su očišćene i lako prohodne, 80% je označena planinarska staza, prolazi se atraktivnim lokacijama i ima više okrijepnih stanica duž staze..

Datum: subota 11.03.2017.
Organizator: PD „IMBER“ OMIŠ - SPORTSKA SEKCIJA

Mjesto starta/cilja: Stari grad Omiš (trg Sv. Mihovila)
Start: 10:45h za 26km i 16km,11:00h za 8km

Preuzimanje natjecateljskih paketa: U petak 10.03. u prostorijama društva oko 20:00h i subotu jutro na startu 11.03. od 8:00 do 10:00h

Kategorije:

Đir 8km i 400m uspona, nije u poretku DTL-a
PRIJAVI SE: https://stotinka.hr/hrv/utrka/971/prijava_na_utrku

Mali trail 16km i 800m uspona, -DTL mala
PRIJAVI SE: https://stotinka.hr/hrv/utrka/962/prijava_na_utrku

Srednji trail 26km i 1600m uspona. –DTL srednja
PRIJAVI SE: https://stotinka.hr/hrv/utrka/961/prijava_na_utrku

Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da na utrci nastupaju na vlastitu odgovornost.

Djeca do 14 godina mogu sudjelovati u 8 km kategoriji, ali isključivo u pratnji roditelja ili staratelja ili uz njihovu potpisanu dozvolu za nastup.
Djeca od 14-16 godina mogu samostalno sudjelovati u 8 km kategoriji ali moraju imati od roditelja ili staratelja potpisanu dozvolu za nastup. Izjavu roditelja možete preuzeti sa naše stranice i potpisanu donijeti na start utrke
Djeca od 16-18 godina mogu sudjelovati u obje utrke ali moraju imati od roditelja ili staratelja potpisanu dozvolu za nastup.
IZJAVA: https://drive.google.com/open?id=0B9s2cfOkkuF5MWZDSndjMm50UWs

Startnina: Đir 8km = 50kn
Mali trail 16km = 100kn
Srednji trail 26km = 120kn

Startnina se uplaćuje na žiro račun PD „IMBER“ OMIŠ (IBAN HR1923300031100139605) pod opis uplate upisati ime i prezime natjecatelja te kategoriju 8km ili 16km npr. „Mate Matić 8km“

Prijave traju do 9. ožujka, na sam dan utrke 11.03.2017. može se prijaviti i uplatiti startninu od 08:00 - 10:00.

Natjecatelji prijavljeni iza 06.03.2017. nemaju osiguranu majicu.

Uplaćena startnina uključuje:
organizaciju utrke,
majicu s logom utrke,
natjecateljski karton s brojem,
okrijepne stanice s voćem i napitcima,
kuhani topli obrok,
atraktivne nagrade za pobjednike po kategorijama
glazbeni program uživo do kasno u noć.

Kontakt osobe:

095 5749286 LEO LELAS;
091 2541823 ROKO PRIBIČEVIĆ
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;
Facebook: Imbertrek


Smještaj: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; www.ruzmarin.hr

Utrku osigurava: HGSS.
Obavezna oprema: mobitel.
Obavezna dokumentacija: osobna i zdravstvena iskaznica.Đir 8km staza je namijenjena šetačima, obiteljima i rekreativcima a nalazi se na Omiškoj Dinari. Orijentacija je jednostavna, staza je kružna i većim dijelom označena planinarskim markacijama a dio koji nije markiran bit će obilježen trakama i putokazima s strelicama na skretanjima. Sve se laganom šetnjom prođe za 3 sata. U Borku se nalazi točka s osvježenjem za sve sudionike te kontrolne točke po stazi koje morate proći u smjeru kojim je označena staza. Napomena ova utrka se ne boduje u DTL-u.

Mali trail 16km staza je namijenjena iskusnim natjecateljima i rekreativcima, prolazi kroz Stari grad pa ispod grebena Omiške Dinare nastavlja na Imber pokraj „Lude kuće“ u izgradnji zatim dalje grebenom do crkvice Sv. Vida te se spušta prema zaseoku Gorica, onda ravno prema Čelini starom rimskom cestom koju smo očistili za 3. Imbertrek te na kraju kroz šumu do zaseoka Lelasi u Borku kraj srkve sv. Stjepana spušta ravno na trg sv. Mihovila, Stari grad u Omišu. Orijentacija je jednostavna, staza je kružna i većim dijelom označena planinarskim markacijama a dio koji nije markiran biti će obilježen crveno/bijelim trakama i putokazima s strelicama na skretanjima. Sve se šetnjom prođe za 4-5 sati.

Srednji trail 26km staza je namijenjena iskusnim natjecateljima i rekreativcima, prolazi kroz Stari grad pa ispod grebena Omiške Dinare nastavlja na Imber pokraj „Lude kuće“ u izgradnji, zatim dalje do križanja za Podašpilje/Vid/Popovci skreće u Podašpilje, gdje se kroz kanjon Dvornica spušta na nivo rijeke Cetine te se uspinje kroz Tisne Stine do zaseoka Topići, pa poljem do Svinišća (limit 5 sati) uspinje na Dinaru kod crkvice Sv. Vid te vraća niz Goricu stazom kroz Dubrave do Lelasa i kraj crkvice sv. Stjepana vraća u cilj na trgu Sv. Mihovila u Starom gradu u Omišu.

Nadamo se da je čitav projekt sporta, rekreacije i zabave dovoljan da nam se pridružite na petom IMBERTREK-u.

Povezani članci

Who's Online

We have 87 guests and no members online