Ante Pešić Golub pobjednik 4. Jesenice trekinga

Jesenice treking

Ante Pešić Golub, dugorački zet i kultni treker iz Omiša, uvjerljivo je slavio na četvrtom izdanju 'Jesenice trekinga'. Stazu dugu 25 kilometara, koja je vodila od Dugopolja preko brda i planina do staroga sela u Jesenicima, prešao je za nešto manje od tri sata, te je drugoplasiranoga Splićanina Hrvoja Kedžu iza sebe ostavio za više od pola sata. Vrijeme je bilo idealno za trčanje i šetnju, pa se na startu kod crkve svetoga Roka u starom selu Jesenice okupilo više od 400 natjecatelja i rekreativaca, koji su za cijenu kotizacije od 100 kuna dobili kuhani ručak, pečenog odojka - to im je za desert, kažu organizatori iz Udruge 'Jesenice' - te večernju zabavu uz DJ-a i 'Vox Box Band' ... Pogledajte i rezultate (.xsl fajl) 4. Jesenice trekinga

4. JESENICE TREKING

Ante Pešić Golub

 

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija

jesenice trekingRekreativaca je bilo oko 300, start njihove utrke, duge osam kilometara, pucnjem iz pištolja označio je načelnik općine Dugi Rat Jerko Roglić, a do cilja su, i to zajedno, prvi stigli Andrija Škarica i Duje Ercegović.

Duje Lekšić Crv, pobjednika nedavnog omiškog 'Imbertreka' na kojemu Golub nije nastupio, ovog se vikenda natjecao na drugoj ultratrail utrci 'Sto milja Istre'.


Jesenice Treking
foto: Jakov Velić / Art Foto

Povezani članci

Who's Online

We have 87 guests and no members online