Jesenice Opet: R2R ekipa osvojila balunjersku Gungu

ekipa R2RPrvu balunjersku Gungu osvojila je ekipa R2R, odnosno Robert Spain, Robert Zemunik, Romeo Perišić, Ante Mikuličić i Ivan Zemunik. Oni su u finalu jeseničkog malonogometnog turnira JESENICE OPEN 2012. pobjedili ekipu DICE ORIJA, i na taj način ušli za vijeke vijekova u legendu, jer, osvojili su prvi JESENICE OPEN, turnir koji bi trebao postati  tradicionalan, i dati još mnogo pobjednika. Njihova pobjeda uzrokovala je elementarnu nepogodu u Jesenicama, naglo je narastao vodostaj Suhog Potoka i izazvao poplavu, koju su izazvale gubitničke suze suvopotočkih nogometaša i njihovih navijaća, zbog poraza u polufinalu ...

ROBERT SPAIN I EKIPA OSVOJILI MALONOGOMETNI TURNIR JESENICE OPEN 2012

R2R ekipa osvojila balunjersku Gungu

Piše: Udruga Jesenice

U revijalnoj utakmici između pionira  DICE ORIJA i UDRUGE JESENICE nije bilo pobjednika, rezultat se zaustavio na 6:6, a igra mladih nogometaša izazvala je salve navijanja u publici.

jesenice open

Inače, na turniru je sudjelovalo 29 ekipa, u kojima je igralo oko 140 malonogometaša svih naraštaja sa područja Jesenica, Dugog Rata, Omiša i Podstrane. Može se slobodno reči, da je na turniru sudjelovalo "sve što zna igrati nogomet" na našem području, i to je najveći uspjeh turnira.

jesenice open

Turnir je organizirala Udruga Jesenice, direktor turnira Duško Ivanišević Dule dobrom organizacijom opravdao je ukazano mu povjerenje, a cijeli turnir sudio je Paško Zemunik, po našoj ocjeni - odlično.

jesenice openjesenice open

Povezani članci

Who's Online

We have 195 guests and no members online