Grebbening na petu!

mosor grebenningDragi naši Grebbeningaši i Grebbeningašice, na vrata nam kuca već peti po redu Mosor Grebbening. Naša beba je narasla i skoro će u školu. Sad već svi znaju što je to Grebbening pa kao što je sigurno da nam ožujak donosi tri bure tako je sigurno da nam travanj donosi Grebbening. Svake godine trudimo se ponuditi nešto novo i drugačije našim dragim natjecateljima. Tako vam i za peto, jubilarno izdanje Grebbeninga spremamo puno lijepih zanimljivosti i iznenađenja. U organizaciji su nam se ove godine pridružili članovi Planinarsko ekološke udruge Gata uz čiju će pomoć Grebbening zasjati drugačijim sjajem. Već marljivo rade na uređenju, čišćenju i markiranju novih staza kojima ćete gaziti u travnju...


MOSOR GREBBENING

Grebbening na petu!

Piše: Jagoda Malbaša / Stampedo Adventure
Izvor: Planinarsko ekološke udruge Gata
 
Ove godine Grebbening će se održati drugog vikenda u mjesecu travnju, točnije u subotu, 9. travnja. Staze će biti kružne kao i prošle godine, a ove godine imat ćemo i jogging kategoriju od cca. 12 kilometara koja će biti prava poslastica za one kojima se ostale dvije kategorije čine previše, a htjeli bi sudjelovati kao i za one koji žele napraviti kraći izlet na Mosor i zaslužiti majicu, ručak, dobro društvo, a možda i kakvu nagradu.

Mosor Grebenning

Uz Jogging kategoriju imat ćemo standardnu Light kategoriju od cca 20km i približno 1500m uspona. Ultra kategorija će ove godine biti ponovno sasvim nešto novo s puno novih i dosad na Grebbeningu neviđenih dijelova Mosora. Bit će dugačka između 45 i 50 kilometara i sa cca 3000 m uspona bit će to prava ultra poslastica.

Mosor Grebenning

Prijave za utrku će biti otvorene 1. ožujka.  Dotad pratite Grebbening novosti na www.stampedoadventure.hr i na Facebooku. Nakon blagdana odmorite mišiće za puno novih utrka u 2011. godini.

Mosor Grebenning

Povezani članci

Who's Online

We have 123 guests and no members online