Ajmo naši!

Krešo Glavica

Dok se atmosfera zagrijava, a naš Krešo "iskače iz paštete" na svim reklamama Karlovačkog piva, pozivamo Vas da popratite nedjeljni dvoboj i bodrite našeg Hajduka u HNL srazu s Istrom.
Na otvaranju prvenstva Hajduk je remizirao s Lokomotivom, bilo je 2:2 u Kranjčevićevoj, potom je u dobroj utakmici kiksao protiv Osijeka na svom terenu, da bi s gostovanja u Kazahstanu u tobolac kući donio 4 gola i novo sramotno ispadanje iz Europe. Nekad se ispadalo oko Velike Gospe, a danas već u srpnju..
No dobro, oslobođeni rezultatskog pritiska i bijeli napokon mogu dati sve od sebe, ili barenko, kako je nepoznati pjesnik iz Torcide davno na zidu napisao, "...dati120% i ostaviti srce na terenu".  Dobili su bijeli Goricu u gostima, po prvi put, pa nastaviti s pobjedama i skupljanjem bodova... i da nije bilo onog nedavnog domaćeg poraza protiv Rijeke i danas bi "bili" bili prvi na tablici lige. Nadajmo se da neće puno vode proći ispod mosta na Cetini dok opet ne osvanemo na prvom mjestu (najkasnije nakon zadnjeg kola, a može i prije). U Pulu u nedjelju na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu.
Ajmo Krešo! Ajmo naši!

MB, foto: Karlovačko

Hajduka prate i lijepe navijačice, poput ove mlade dame...

Krešo, karlovački sokole, ne tribaš se više trudit, prepusti navijanje ovoj krasotici i možda nastavimo pobjeđivati i u derbijima...

Krešo Glavica, maneken Karlovačke pivovare, sponzora Hajduka

Povezani članci

Who's Online

We have 208 guests and one member online

  • admin