Microsoft i TechSoup za zajednicu: Uloga tehnologije u razvoju civilnog društva

Microsoft i TechSoup organiziraju Dan neprofitnih udruga u srijedu 4. lipnja, s početkom u 9.30, u prostorijama Microsoftova inovacijskog centra (MIC) u Splitu, u zgradi FESB-a, Ruđera Boškovića 32. Dan neprofitnih udruga bit će posvećen prvenstveno tehnologijama koje izravno mogu pomoći u radu organizacija civilniog društva i same zajednice, a tom prigodom govorit će stručnjaci iz Microsofta i TechSoupa te članovi neprofitnih organizacija. Osim prezentacije Microsoftovih programa za zajednicu: YouthSpark i TechSoup, najavljen je i okrugli stol o temi “Uloga tehnologije u razvoju civilnog društva” te niz drugih zanimljivih predavanja. Zainteresirani za sudjelovanje pozvani su da dolazak potvrde na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MANIFESTACIJA U MICROSOFTOVU INOVACIJSKOM CENTRU NA FESB-u

Dan neprofitnih udruga

Izvor: MIC, Fesb, Slobodna Dalmacija

Tvrtka Microsoft, unatoč uvriježenom mišljenju, na globalnoj i lokalnoj razini već je desetljećima partner i neprofitnim organizacijama civilnog društva (NGO) kojima pomaže da svoje društvene aktivnosti odrade lakše i brže, najčešće kroz velike popuste za licence svojeg software-a, a nerijetko i donacijama istog.

Odnedavno Microsoft donira rješenje Office 365 koje može pomoći i mnogim neprofitnim organizacijama, prvenstveno smanjenjem budžeta potrebnih za uredska rješenja, ali i mobilnošću, povezanošću i jednostavnošću koje nudi, a koje će dovesti do toga da se organizacije manje brinu o tehnologiji, a više o svojem hvalevrijednom radu.

Povezani članci

Who's Online

We have 70 guests and one member online

  • admin