Hrvatski dragovoljac: Zažuljao ih Kamičak

RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  26:23 (12:10). Uvodnih desetak minuta igre sinjskih i dugoratskih rukometaša na otvaranju nove sezone igralo se gol za gol, silno borbeno uz dosta kontakata, a nakon toga sinjska momčad na krilima Borozana odlazi na tri gola prednosti, da bi prvi dio zaključila vodstvom od 12:10. Kamičak je sjajno otvorio drugo poluvrijeme, brzo pobjegao Dragovoljcima na plus pet (15:10), ali tada upao u napadačku krizu, što su Dugoraćani iskoristili i nakon desetak minuta igre potpuno okrenuli rezultat te poveli 18:17 ...

SINJ

Poraz na startu 2. lige

RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  26:23 (12:10)

Piše: Mišo Gulić / Ferata.hr
Izvor: Ferata.hr


Imali su Dugoraćani u tim trenutcima psihološku i rezultatsku prednost, nekoliko napada za plus dva, ali s druge strane na sinjskoj strani je briljirao Tiho Mustapić koji je neumoljivo trpao i na kraju se zaustavio na impresivnih 13 golova.

Prednost na semaforu u narednim se minutama selila s jedne na drugu stranu, sve do završnih pet koje su domaći odigrali na visokom nivou, a ovaj put status heroja pripao je vrataru Stupalu koji je zaključao svoja vrata i tako potpuno neutralizirao goste, što je bio preduvjet za slavlje.

Već spomenuti pivot Kamička zabio je 13 golova, a prvi do njega bio je Borozan sa šest. Kod Dugoraćana se istaknuo Jakelić s osam pogodaka.