Azure DevOps prezentacija na FESB-u

U ponedjeljak, 10.12.2018. u prostorima PICS@FESB održat će prezentacija Azure DevOps skupa servisa u "oblaku" koji donosi podršku organizaciji rada na softverskim razvojnim projektima bez obzira na to o kojoj vrsti aplikacije, operativnog sustava i pružatelja usluga u oblaku se radi. Događaj će virtualno otvoriti Divya Vaishnavi, Senior Program Manager za Azure DevOps, nakon čega će riječ preuzeti Ana Roje Ivančić iez Ekobita, Microsoft MVP za razvojne tehnologije.  Ne propustite priliku upoznati Azure DevOps i kroz demonstracije se uvjeriti kako taj skup servisa može pomoći vašim razvojnim timovima. Okupljanje počinje na FESB-u u 18 sati.

Izvor: ICT Županije, Split tech city

Kroz niz primjera upoznati ćete se s pametnim agilnim alatima za planiranje, efikasnim mehanizmima za kolaboraciju poput Git pull requesta i modernim automatiziranim CI/CD kanalima za isporuku koji podržavaju proces odobravanja i uvjetovane isporuke. Objasnit će vam kako se Azure DevOps integrira s drugim servisima poput Slacka, Trelloa i SonarClouda. Stavit će poseban naglasak na servis Azure Pipelines u koji je ugrađena podrška za integraciju s GitHub open source projektima, uz besplatnu neograničenu minutažu za izgradnju novih verzija na 10 paralelnih "dretvi", i za rad sa softverskim kontejnerima. Vidjet ćete zašto Azure DevOps predstavlja sljedeći stadij u evoluciji Visual Studio Team Services i Team Foundation Server platforme.

Ne propustite priliku upoznati Azure DevOps i kroz demonstracije se uvjeriti kako taj skup servisa može pomoći vašim timovima brzo i kontinuirano isporučivati proizvode visoke kvalitete neovisno o tehnologiji i platformi koju koriste.

Povezani članci

Who's Online

We have 188 guests and no members online