Pokali SN-a otišli u Dugi Rat i Vranjic

Dječaci Orkana i OmladincaDječaci nogometnih klubova Orkan iz Dugog Rata i Omladinca iz Vranjica su postali pobjednici 3. memorijalnog nogometnog turnira Triljski branitelji 2010, koji se proteklog vikenda odigrao na ŠRC Zdenko Pavela Čato u Čaporicama. U kategoriji mladih početnika (2001/02. godište) dječaci Orkana su u finalu savladali Glavice 6:1, dok je treće mjesto zauzeo GOŠK iz K. Gomilice, a četvrto Dalmatinac iz Splita. Najbolji igrač, ali i strijelac (7 gotova) turnira u ovoj je kategoriji Marin Laušić iz Orkana, dok je njegov suigrač Duje Balić najbolji golman turnira. U kategoriji početnika (1999/00 godište) slavili su dječaci Omladinca ...


NA TURNIRU SU NASTUPILE 23 MOMČAD IZ 15 DALMATINSKIH KLUBOVA S UKUPNO 345 IGRAČA

3. Memorijal Triljski branitelji

Piše: P.N.K. / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti

U kategoriji početnika (1999/00 godište) slavili su dječaci Omladinca koji su u finalu sa 3:0 pobjedili domaće Čaporice,  treće je mjesto pripalo Solinu, a četvrto Glavicama. Najbolji igrač, ali i strijelac (7 golova) turnira u ovoj je kategoriji Tonio Teklić, koji je bio i jedini strijelac u finalnoj utakmici. Najbolji golman je bio Frano Ivišić iz Čaporica.

Na turniru su nastupile 23 momčadi iz 15 dalmatinskih klubova s ukupno 345 igrača. Prigodne nagrade za najboljeg igrača, strijelca i golmana na turniru je darivala i Zaklada "Kap za Slap", koja je željela sve učesnike turnira upoznati s problemima teških invalidnih osoba koji žive medu nama.

Pred početak turnira članovi organizacijskog odbora turnira su položili vijence i upalili svijeće kod centralnog križa kod crkve Svetog Mihovila u gradu Trilj, u počast svih poginulih branitelja Domovinskog rata iz grada Trilja.

Povezani članci

Who's Online

We have 105 guests and no members online