Olmissum - Futsal Pula 2:1

Omiški malonogometni klub Olmissum ovih dana pokušava ući u Prvu ligu hrvatskog futsala. Omišani su suvereno poharali 2. ligu-Jug uz samo jedan poraz u 22 utakmice i tako izborili Ligu za prvaka s prvacima regije Istok (Našice) i Zapad (Futsal Pula), piše Slobodna Dalmacija. U završni dvoboj Olmissum kreće protiv Futsal Pule u nedjelju u 20 sati u svojoj dvorani na Ribnjaku.
U izuzetno tvrdoj utakmici mreže su dugo mirovale. Omišani su imali inicijativu, no hladni tuš za domaćina dolazi u 33.minuti kada Badrov dovodi goste u vodstvo, 0:1! Na odgovor domaćina nismo dugo čekali. Pavičić je zabio za 1:1 i vratio stvari na početak. Pobjedu zeleno-plavima donosi Pavić u 36.minuti za 2:1, piše CroFutsal.

MB

Tri kluba igraju ‘svak sa svakim’ doma i vani, a samo prvoplasirani u poretku ulazi u najviši rang. Tempo je nezgodan za Omišane jer već u utorak idu u Našice. Olmissum je prema objektivnom sudu futsal stručnjaka ispred oba svoja konkurenta, međutim u gradu podno Mirabele su oprezni. Bili su favoriti i prošle sezone u odnosu na Universitas pa su ih splitski “studenti" pretekli, osvojili Ligu za prvaka i postali dio elite. Da li je došlo vrijeme da klub s ušća Cetine akošta u prvu ligu?

Povezani članci

Who's Online

We have 381 guests and no members online