15. tradicionalni rukometni turnir Hrvatski dragovoljac

Memorijalni turnir Hrvatski dragovoljacRukometni klub "Hrvatski dragovoljac" - Dugi Rat organizira 15. tradicionalni rukometni turnir - "HRVATSKI DRAGOVOLJAC". Turnir će se održati u subotu, 28. kolovoza 2010.  na rukometnom igralištu "Streljana" u Dugom Ratu. U petak u crkvi Sv.Josipa u Dugom Ratu s početkom u 19:00 sati održati će se sveta misa za sve poginule i preminule članove kluba, a 15 min prije mise položiti će se cvijeće pred spomenik poginulima za domovinu. Sportska natjecanja će započeti dan poslije u 16 sati. Na ovogodišnjem turniru nastupaju rukometaši RK "Trilj Pršut Voštani", RK "Solin", te domaćin, RK "Hrvatski dragovoljac" iz Dugog Rata. Satnicu turnira možete pronaći u nastavku članka. Vidimo se na Streljani! ...

15. RUKOMETNI TURNIR "HRVATSKI DRAGOVOLJAC"

Piše: Stjepko Čulić / rkhd.hr
Izvor: rkhd.hr


Petak, 27.08.2010. godine
18,45 sati - polaganje cvijeća na Centralni križ u  Dugom Ratu, Trg  Svetog  Josipa
19,00 sati - sveta misa za sve poginule i preminule članove RK ''Hrvatski  dragovoljac'' (crkva Sv. Josipa u Dugom Ratu) 
 


Subota, 28.08.2010.godine

16,00 sati - RK ''Hrvatski dragovoljac'' – RK ''Solin“'
17,30 sati - RK ''Trilj Pršut Voštani'' – RK ''Solin''
19,00 sati - RK „Hrvatski dragovoljac“ – RK „Trilj Pršut Voštani“

20,30 sati - Proglašenje pobjednika, najboljeg igrača, strijelca i golmana, te nositelje  trofeja ''Mladen Martić'', ''Miro Mušac'', ''Ratko Kosor'' i ''Boris Leksić''.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 273 guests and no members online