Dobro jutro Petre..

Hrvatska vlada je znala da Izrael nema dozvolu za prodaju aviona, što dokazuje i zadnji mail koji smo imali prilike vidjeti putem medija, a došao je iz američkog veleposlanstva pomoćniku ministra obrane. Vlada je lagala te snosi krivnju ugroze nacionalne sigurnosti i sramoćenja države, što je u konačnici epilog ovog tragičnog posla kojim se Plenkovićeva Vlada bavila gotovo dvije godine, poručili su danas iz stranke Pametno.
- Ovo je kraj, cijeli državni vrh mora otići. Oni su neozbiljni i neodgovorni ljudi koji ne znaju i ne mogu voditi državu. Vlada je ugrozila nacionalnu sigurnost zemlje i neopisivo osramotila Hrvatsku - rekla je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.
- Što je najgore, sramoćenje nije stalo. Negiranje krivnje pokazuje koliko su očajni u borbi za fotelje i svoju osobnu korist. Fijasko s kupnjom aviona dokaz je njihovog poslovnog neznanja, a nisu u stanju ni upravljati državom u smislu zaštite i održavanja nacionalne sigurnosti. Svojom traljavošću doveli su u pitanje sve buduće poslove, nitko nas više ne doživljava ozbiljno. Zato je vrijeme da odu.Poruči su iz Pametnog da je od samog početka Vlada bila netransparentna o ovoj temi, skrivajući detalje koji su trebali biti dostupni javnosti. Nejasno je bilo, dodali su, zašto Hrvatska uopće kupuje avione, zašto taj novac nismo uložili u obrazovanje ili zdravstvo, sve su radili iza zatvorenih vrata. 

PAMETNO O KUPNJI AVIONA:

Ugrozili su nacionalnu sigurnost, svi moraju otići

Izvor: Pametno.org, Dalmatinski portal

- Danas nas lažu u lice i dovode u pitanje osnovne vrijednosti povjerenja i sigurnosti naših sugrađana. A to su vrijednosti s kojima se nitko ne smije igrati. Njihovo licemjerje i besramnost su beskrajni, jednom to mora prestati jer dovodi u pitanje budućnost naše djece i cijele zemlje - zaključili su iz stranke Pametno, te istaknuli da u normalnim zemljama ministri i premijeri odlaze i daju ostavke i za puno manje propuste od laganja i ugroze nacionalne sigurnosti.

Povezani članci

Who's Online

We have 563 guests and no members online