Advent 2015. u centru Studenac Omiš

Ove godine Studenac je pripremio bogat i zanimljiv adventski program ispred Centra Studenac u Omišu. Omišani, Dućani, Dugoraćani,.. će ovog adventa moći uživati u pravoj blagdanskoj idili, nizu prigodnih koncerata, predstava i radionica u kojima će moći uživati i sudjelovati i najmlađi. Da bi dočarali pravi adventski ugođaj ispred Centra Studenac biti će postavljena štalica sa životinjama koje će tu biti tijekom čitavog adventa te skulptura Svete obitelji izrađene u drvetu rad mladog umjetnika Vedrana Urličića. Svečano otvorenje adventa biti će ove subote, 28. studenog kada ćete moći uživati u zvucima Božićnih nota u interpretaciji limene glazbe. Za djecu je organizirana radionica božićnih ukrasa pod vodstvom omiške umjetnice Vere Mekinić. Već tradicionalno svake subote u Centru Studenac postavljena je Domaća tržnica na kojoj se možete opskrbiti domaćim voćem, povrćem, zimnicom, medom, prirodnom kozmetikom i ostalim proizvodima domaćih OPG-ova.. 

ADVENT 2015. U CENTRU STUDENAC OMIŠ

U drugoj, trećoj i četvrtoj adventskoj suboti djeca će moći uživati u vožnji kočijom koja će ih besplatno voziti oko Centra Studenac.

U subotu 19.12, uoči Božića posjetitelji će moći kupiti originalne dizajnerske proizvode na Art Designe Pazaru.

Naravno, sve će biti popračeno mirisnim fritulama i nezaobilaznim soparnikom pa stoga svratite do Centra Studenac i uživajte u blagdanskom ozračju.


Pregled događanja:

28.11 2015. OTVARANJE ADVENTA
- Domaća tržnica - prodaja voća, povrća, zimnice,meda iz asortimana OPG-oai
- sajam božićnih rukotvorina
- koncert limene glazbe
- dječija radionica izrade Božićnih ukrasa

05.12.2015. BLAGDAN SV.NIKOLE
- dolazak Sv.Nikole na kočiji i djeljenje slatkiša djeci
- predstava Teatra Mali Princ
- domaća tržnica
- sajam božićnih rukotvorina

12.12.2015. BLAGDAN SV.LUCIJE
- dječija predstava KUUD MOSOR GATA
- domaća tržnica
- sajam božićnih rukotvorina
- kočija sa konjima

19.12.2015. UOĆI BOŽIĆA
- band Petrus
- Domaća tržnica
- sajam božićnih rukotvorina
- kočija sa konjima.