Dođite na 'Večeru za Hrvatsku' don Ivana Grubišića

večera za Hrvatsku don Ivana GrubišićaKako bi dodatno potaknuo simpatizere i donatore svoje Neovisne liste, dr.sc. don Ivan Grubišić organizira  u nedjelju, 6. studenoga "Večeru za Hrvatsku" koja će se održati u Podstrani hotelu Le Meridien Lav, s početkom u 20 sati. Također, pozivaju se svi koji se žele priključiti radu Neovisne liste dr. sc. Ivana Grubišića da ispune pristupnicu i dostave je na adresu Istarska 5, 21000 Split. Cijena ulaznice na "Večeri za Hrvatsku" je 500 kuna za fizičke osobe i 1.000 kuna za pravne osobe, a mjesto i informacije mogu se osigurati i na mobitel 095 779 4799  ...


PODSTRANA, HOTEL  LE MERIDIEN LAV

Nedjelja, 6. studenoga 2011., 20 h

Dođite na "Večeru za Hrvatsku" don Ivana Grubišića

Izvor: HAU.hr, DalmacijaNews

"U vremenu koje živimo, ispunjenom traumama rata i poraća, kriminalne privatizacije, izvrnutih moralnih vrijednosti, gospodarske krize i nemorala vladajućih struktura, možemo li uopće zamisliti kakvu bismo Hrvatsku željeli?

Hrvatsku koja će poštivati i uvažavati razne kulturne predloške, svjetonazorske, konfesionalne i etičke posebnosti, koja će biti osjetljiva na povrede ljudskih i građanskih prava svakog čovjeka, na korupciju, kriminal, isključivost i etiketiranje, kao i na svaki pokušaj zlouporabe javnosti i vlasti, koja će se zalagati i prakticirati otvorenu i na činjenicama temeljenu kritiku, kojoj je jedina razdioba koju će prihvaćati jest razdioba prema sposobnosti za odgovorni rad i za djelovanje zasnovano na poštenju i moralu.

Ako ste zamislili takvu Hrvatsku, onda isto mislimo. Dr. sc. don Ivan Grubišić promovira ovu ideju i za nju će tražiti potporu građana na predstojećim parlamentarnim izborima u formi", stoji u priopćenju Neovisne liste dr. sc. Ivan Grubišić.

Večera za Hrvatsku

Također, pozivaju one koji se  žele priključiti radu Neovisne liste dr. sc. Ivana Grubišića da ispune pristupnicu i dostave je na adresu Istarska 5, 21000 Split.

Usto, onima koji žele podržati Neovisnu listu don Ivana Grubišića sudjelovanjem na "Večeri za Hrvatsku", napomena da je cijena ulaznice 500 kuna za fizičke osobe i 1.000 kuna za pravne osobe, a mjesto i informacije mogu se osigurati i na mobitel 095 779 4799.

Ukoliko pak želite donirati rad Neovisne liste dr. sc. Ivana Grubišića možete to učiniti uplatom na račun broj 2390001-3100459177. U poziv na broj odobrenja upisati OIB uplatitelja.

Povezani članci

Who's Online

We have 289 guests and no members online