Izaberite Vilibora!

“Danas sam u jednoj diskusiji shvatio da neću apstinirati od glasanja na predsjedničkim izborima. Ne, nisam promijenio mišljenje da su to beskorisni izbori za beskorisnu funkciju koja, osim imidža u glavama ljudi koji se bave beskorisnim pitanjima, nema nikakvog smisla, troši naše pare uludo i može biti komodno ukinuta bez da itko na planetu trepne okom. U tom kontekstu me boli džon je li na čelu Kolinda ili Josipović, jednako su beskorisni. Ali onda mi je sinulo da nema boljeg načina za demonstrirati koliko je ustvari funkcija predsjednika beskorisna nego da se na nju postavi 'prototip redikula' - Ivan Vilibor Sinčić, student, aktivist, ali prije svega narodni prosvjetitelj. Čovjek koji će se, između ostaloga, zalagati za zabranu chemtrailsa te manje zagađenje Pacifika. (O programu Sinčića saznaj više ovdje). Ljudi, ako ste mislili bojkotirati izbore, nemojte. Dajte glas njemu. Stavite studenta na čelo države. Ako to nije šamar svemu što vas sekira u domaćoj politici i izbornom sustavu, ne znam što jest. Ovo je prilika za trolanje stoljeća. O ovome ćete unucima pričati. Izaberite Vilibora!”, piše Ivan Pekarik, mladi hrvatski medijski i informatički poduzetnik ...

OPET IZBORI

Nakon što smo imali oca nacije, red je da na predsjedničko mjesto dođe jedan Sinčić

Piše: Ivan Pekarik

Moja poanta je da je najvažnija u svim sustavima - ekonomija. I u bivšoj Jugi i u Hrvatskoj, i u SAD-u i u Kini, i na Kubi i u ISIS-u. Ekonomija. Sve ove partikularne pi*darije, lijevi, desni, pametni, glupi, sve je to za*urac ako nas netko neće izvući iz recesije. To neće ni Kolinda, ni lignja ni Vilibor. Stoga, ako ćete mi prodavati priče kako netko ljulja brod i s*ebava ljudske živote ovim izborima, molim Vas, nemojte.

Neka netko zaljulja pametan ekonomski program, do tada je sve ostalo samo cirkus, umjetna oplodnja i gay vjenčanja. Za sjesti u fotelju, nasloniti se i smijati se ili plakat, kako je kome preferenca.

Što veli Vilibald Strašni, sekundarne teme.

Uostalom, pogledajte više..

Povezani članci

Who's Online

We have 150 guests and no members online