Los Angeles Guitar Quartet u Splitu

Los Angeles Guitar Quartet u SplituOvogodišnji drugi međunarodni festival gitare u Splitu, a u organizaciji tvrtke Mense medio, započeti će uvodim koncertom Los Angeles Guitar Quarteta, koji će se održati u četvrtak 31.siječnja 2008 godine sa početkom u 20:00 sati, u Domu HV u Lori, Split. Los Angeles Guitar Quartet su četvorica virtuoza gitare čiji program, osim klasične gitare, uključuje i izvedbe u dinamičnoj električnoj interpretaciji. Kvartet koji čine John Dearman, William Kanengiser, Scott Tennant i Matt Greif dobitnik je nagrade Grammy za najbolji klasični album „LAGQ Guitar Heroes“ sa utjecajem različitih žanrova u 2005.godini. Splitski koncert koji će se sastojati se od dva dijela, dakle sa jednom petnaestminutnom pauzom, biti će im prvi nastup u Hrvatskoj ...

Los Angeles Guitar Quartet

Piše: M.B.

Cijena ulaznice iznosi 150,00 kn, te 100,00 kn za studente i učenike, koji donesu potvrdu o školovanju i to isključivo na adresu tvrtke Mense medio.


Karte se također mogu rezervirati putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Prodajna mjesta:

Mense medio d.o.o., Kralja Zvonimira 103A, Solin
TZ Solin, Kralja Zvonimira 69, Solin
Steak house Labirint, Ćiril Metodova 20, Split
Dallas Records, Narodni Trg, Split

Los Angeles Guitar Quartet
Los Angeles Guitar Quartet

Povezani članci

Who's Online

We have 140 guests and no members online