Adriatic Gastro Show 2019

Adriatic Gastro Show, međunarodni festival gastronomije i turizma, po peti se put održava u Splitu. Počinje u srijedu, 7.2. u Spaladium Areni i traje do subote, a na 200 izložbenih prostora  svoje proizvode i usluge predstavit će više od 670 tvrtki iz 17 zemalja. Posjetitelji će se upoznati s ponudom najpoznatijih imena iz područja gastronomije, vinarstva i turizma, a zanimljivo je da će se po prvi put u Splitu predstaviti dva izlagača iz Indije i jedan iz Perua. Kako najavljuje direktor Adriatic Gastro Showa, Stipe Šamija, bit će ovo najbolji sajam do sada. Program sajma potražite ovdje, a slobodno povirite i u katalog sajma (PDF). Vidimo se..

Adriatic Gastro Show 2019

Izvor: Dalmatinski portal

- Naglasak je ove godine na kvaliteti. Oko 60 izlagača smo, zbog kapaciteta Spaladium Arene, morali odgoditi za dogodine, a među njima je četrdesetak stranih izlagača. To najbolje govori o tome koliki značaj ima ovaj sajam. On je ispunio svoju svrhu. Ove smo se godine posebno posvetili oglašavanju i organizaciji kvalitetnog popratnog programa. Podijelili smo 60.000 karata apartmanima, hotelima i kafićima. Dakle, onima kojima je ponuda najzanimljivija, a uz Slobodnu Dalmaciju dijelit će se besplatne karte za sve one koji kupe novinu - rekao je Šamija i naglasio kako bez obzira na sve Adriatic Gastro Show ne bi bio ovo što je danas da nisu imali potporu institucija, od Grada i Županije preko HGK i Turističke zajednice.

- Mi najveći naglasak stavljamo na edukaciju, a osmislili smo bogat program. Tajming održavanja sajma je perfektan jer osim što izlagačima nudi mogućnost da se upoznaju s korisnicima prije početka sezone, daje priliku i ugostiteljima da se kvalitetno pripreme za uspješnu sezonu - kazala je Harašić Bremec, voditeljica Kuharske akademije ŠKMER-a, koja je poručila kako podržavaju ovaj projekt jer se njime pokazuje da ugostiteljstvo može doći na višu razinu.

Adriatic gastro show - popratni program

Povezani članci

Who's Online

We have 140 guests and no members online