Nastavnice, zašto se ne prijavite na CARNetovo natjecanje web sadržaja?

moodle je OKU tijeku su prijave na CARNetovo natjecanje web sadržaja - Webfestival 2010, koji se ove godine bavi obrazovnim sadržajima objavljenima u sustavu za e-učenje Moodle. U vrijeme prodora informacijsko-komunikacijske tehnologije u sve pore društva, razvoj kvalitetnih online obrazovnih sadržaja osobito je značajan. Kako bi potaknuo korištenje informacijsko-komunikacijske tehnologije u obrazovanju od osnovne škole do fakulteta kao i na programima cjeloživotnog obrazovanja, Webfestival 2010 će nagraditi najbolje obrazovne sadržaje objavljene u jednom od najraširenijih sustava za e-učenje, Moodle-u. Pod sloganom „Moodlajmo zajedno!“, Webfestival će ove godine nastojati približiti mogućnosti alata za e-učenje poput Moodle-a nastavnicima i profesorima u hrvatskom obrazovnom sustavu te potaknuti razvoj novih sadržaja za e-učenje u hrvatskim obrazovnim ustanovama ...


MOODLAJMO ZAJEDNO!

Izvor: CARNet

e-UčenjeNatjecanje u sklopu Webfestivala prati i niz online tečajeva i radionica o izradi obrazovnih materijala u Moodle-u.

Zainteresirani svoje kolegije u Moodle-u mogu prijaviti do 24. rujna 2010. na adresi http://webfestival.carnet.hr/2010/prijava.

Prijavljene kolegije će ocjenjivati stručni ocjenjivački sud, a konkurirat će za jednu od pet nagrada: juniori (kolegiji za dob 4-14 godina), kadeti (kolegiji za dob 14-18 godina), seniori (kolegiji za dob 18+) te za Najbolju primjenu Moodle aktivnosti i Najbolju primjenu multimedije u obrazovanju.

Više o Webfestivalu 2010 saznajte na web adresi http://webfestival.carnet.hr.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 247 guests and no members online