Lovestock: Kaštelanski Woodstock

Prvi Lovestock, festival ljubavi u Kaštelima, zatvorio je svoja vrata nakon tri dana zabavnih, književnih, kazališnih i glazbenih događanja, koja su završena nastupom bihaćkog benda Grefran, koji su uz punk rock trio Punčke nastupili posljednje večeri ovogodišnjeg festivala. Lovestock je zatvorio svoja vrata no nad Kaštelima je ostavio ono najvažnije – Samo ljubav.

Što je život bez ljubavi, glazbe, umjetnosti i djece? Sve to našlo se na prvom kaštelanskom festivalu ljubavi koji objedinjuje sve navedeno na jednom mjestu. Umjetnost, druženje, spektakl, zabava, sve je to festival LOVESTOCK. Festival dobrih emocija i lijepih prizora zbog kojeg je svijet oko nas barem na trenutak potpuno drugačiji, šareniji i blještaviji. U sve više gradova diljem svijeta festivali su postali tradicijom. Kreativni majstori podarili su novi život gradskim prostorima zaodjenuvši ih u mjesta ugodnih doživljaja.

LOVESTOCK FESTIVAL – FESTIVAL ZA SVE GENERACIJE

Izvor: Kastela.org

U Kaštelima će se prvi festival ljubavi održati od 13. do 16. lipnja na objedinjenim prostorima Kulturnog centra u Lukšiću, parkinga pred centrom, Novog parka i plaže Šulavy. Proljeće će se na ovim mjestima slaviti uz glazbu i pozitivne vibracije svih onih koji tijekom ova tri dana budu boravili u Kaštelima... Sve detalje programa možete pronaći na službenoj Facebook stranici..

Lovestock festival događaj je koji najavljuje turističku sezonu i zove na uživanje na otvorenom i u zatvorenom prostoru u proljetnim večerima i tijekom dnevnih aktivnosti na lokacijama u blizini ili uz samo more. Ovaj je Festival još jedan razlog za posjet Kaštelima.

Lovestock festival donosi vam program za djecu kroz pričaonice Nataše Jukić i klaunove koji će svojim vragolijama zasaditi osmijeh na dječja lica ali i onih nešto starijih kojima je u srcima ostao duh djetinjstva.

Dvodnevne radionice pokreta i glume namijenjene su onima koji žele otvoriti svoje unutrašnje biće i naučiti nešto novo o sebi ali i o povezanosti s prirodom. Na štandovima umjetnika i udruga svi zainteresirani moći će pronaći ponešto originalno rađeno s ljubavlju, a beach party-ji donose nam dašak orijenta u izvedbi ruske umjetnice plesa Angelike Anokhine koja će svojim odabirom glazbe animirati kupače tijekom vrućih popodneva.

Tijekom večernjeg programa zabavit ćemo se uz koncerte grupa Punčke, ABOP, Grefran i Foxy Head, a svojim nagrađivanim performansom i koncertnom predstavom o životu Patti Smith počastit će vas hrvatska kazališna diva Senka Bulić i ekipa kazališta Hotel Bulić.  Sve detalje programa možete pronaći na Facebook stranici, te čitati u narednim danima na stranicama Portala grada Kaštela.

Cijelo događanje i besplatan ulaz te kampiranje omogućili su vam Grad Kaštela, Turistička zajednica grada Kaštela, Županije Splitsko-dalmatinska, CEMEX, Ribola, Marina Kaštela, Uni Rent i hotel Kastel, a organizator je Kaštelansko kazalište.

Dobro došli!

Povezani članci

Who's Online

We have 150 guests and no members online