Sritno Zele!

jelena i zeleRK OSIJEK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  37:28 (18:14).
Pomlađeni "dragovoljac" nije ni mogao rezultatski bolje proći na gostovanju u gradu na Dravi. Prilika je ovo bila da "mlađe snage" Dragovoljca bez ikakvog rezultatskog imperativa pokažu s kojim potencijalom raspolažu.. i da stječu korisno prvoligaško iskustvo.. Središnji rukometni događaj ovog vikenda ipak je bilo vjenčanje seniora (ali i balunjera) Marka Galiota Zele koji je sa svojom odabranicom na velikoj fešti na ušću Cetine dragovoljno uplovio u bračnu luku. Čestitamo mladencima! U nastavku opširnije o utakmici u Osijeku ...

1. HRL

RK OSIJEK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  37:28 (18:14)

Izvor: Sportske Novosti
Foto: Iz arhive rkhd.hr

DragovoljciRaspoloženi su bili osječki rukometaši na domaćoj prvenstvenoj premijeri, koju su jedva čekali nakon dva uzastopna gostovanja. Na Zrinjevac su stigli "dragovoljci" u pomlađenom sastavu, koji drže fenjer na tablici, stoga se od domaćina i očekivala pobjeda.

Mladi Dugoraćani su se solidno držali prvo poluvrijeme, ali igrački kadar koji nije bio brojčan, stoga se nije mogao nositi sa sastavom domaćina, koji je predvodio raspoloženi Kuduz sa 11 postignutih pogodaka.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Glavaš, Gale 10, Pocrnja 1, Kaštelančić, Maleničić 1, Jakeliić, Jakeljić, Banović 7(1), Čorić 3, Tafra 6
Trener: Boško Nazor.

Povezani članci

Who's Online

We have 123 guests and no members online