Mali 'strojevi' se plasirali u kadetsku ligu, a nešto veći izdušili u Osijeku

Mlađi kadeti RK Hrvatski dragovoljacMlađi kadeti RK Hrvatski dragovoljac su otišli na gostovanje u Zadar odigrati 7. kolo 1.HMKRL-jug protiv RK Arbanasi i RK Šibenik. Odigrali su dvije utakmice zaredom te pobjedivši obe osigurali plasman u kadetsku ligu. Puno lošije izdanje imali su kadeti koje je u Osijeku. U posljednjim sekundama utakmice izgubili su dvoboj s  RK Nexe, a u sljedećem susretu izdušili su protiv odličnog domaćina RK Osijek. Ova naporna putovanja uvijek netko otkaže zbog nekih samo njemu znanih razloga, ali brzo će i ovo putešestvije završit ...

RUKOMET

Mlađi Kadeti RK HD osigurali kadetsku ligu, Kadeti izdušili u Osijeku

Piše: Boško Nazor Bole / rkhd.hr
Izvor:
rkhd.hr

rk hd

KADETSKA LIGA

Kadeti izdušili u Osijeku

9. krug kadetske lige igrali smo u Osijeku. Protivnici RK Osijek i RK Nexe.

Putovanje u Osijek je posljednje gostovanje kadeta u godištu 94./95. Otišli smo da bi dobili Nexe, a skupo prodali kožu favoriziranom Osijeku, a kad tamo:

RK Hrvatski Dragovoljac - RK Nexe  29:30 (16:16)

Ovo je bila utakmica koju smo mogli dobiti, a protivnik je ekipa koja igra brzi centari njeguju upravo takvu igru “run and gun”. Teško mi to pratimo, utakmica je bila gol za gol. Napadački dobri ali obrambeno smo stvarno ispod svih razina rukometnih normi. Utakmicu gubimo u završnici, točnije u posljednih 5 sekundi.

Šta je tu je, umorne sad nas čeka masakr...

RK Hrvatski Dragovoljac - Osijek  23:42 (12:21)

Ova utakmica ne zaslužuje puno prostora osim čestitke Osijeku na angažmanu I prikazanoj igri kod ovakvog odnosa snaga. Ubili su nas kontrama, jer smo mi totalno blokirali I samo smo gledali kako ljudi trče oko nas.

Ova putovanja uvijek netko otkaže zbog nekih njemu znanih razloga, ali brzo će I ovo završit...

Mlađi Kadeti RK HD


MLAĐE KADETSKA LIGA - REGIJA JUG

Mali strojevi se plasirali u kadetsku ligu

Zadar 25. 3. 7. krug 1. HMKRL – JUG, protivnici RK Šibenik i RK Arbanasi Zadar

2 utakmice za redom. Tražimo I matematičku potvrdu ulaska u 1. HKRL

RK Hrvatski Dragovoljac - RK Šibenik  27:21 (15:9)

ŠIbenčani su nam uvijek nezgodan protivnik. Oni su nešto oslabljeni ne igranjem njihovog najboljeg igrača, a mi u najjačem sastavu želimo nastavit jedan dobar niz u posljednje vrijeme. Odvajamo se na 9:3 I onda se opuštamo, ali uvijek je 4-5 razlike za nas. Dobivamo 27:21.

RK Hrvatski Dragovoljac - RK Arbanasi  23:15 (10:9)

Zadrani traže neku šansu ulaska u kadetsku ligu, ali ne mogu izdržat cijelu utakmicu igru 1 na 1 I na sredini 2. poluvremena padaju. To mi iskorištavamo da otiđemo na osjetniju razliku. Dobro smo odradili dvu utamice u nizu,  jer smo tempom slomili Arbanase. Na povratku smo momke počastili “toplim” I sokom za nagradu. Vrijedi izdvojit partije Bona, Čore, Marija i Marina u obje utakmice.

Još nas čeka Dubrovnik I to je kraj. Točnije, zasluženi odmor.

Povezani članci

Who's Online

We have 331 guests and no members online