Hrvatski dragovoljac - Kozala 36:26

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KOZALA  36:26 (15:13). U utakmici 16. kola 1.HRL-jug rukometaši Hrvatskog Dragovoljca su u svetu nedjelju, na blagdan sv. Josipa istrčali na parket dvorane u Ribnjaku u susret gostima iz Rijeke, susjedima na tablici, ekipi Kozale. U uzbudljivoj utakmici Dragovoljci su skoro cijelu utakmicu imali malu prednost koja je početkom nastavka porasla u uvjerljivu prednost koju su Dugoračani ne samo znali održati već i povećati na razlici od uvjerljivih +10, na kojoj se zaustavio semafor.  
Dragovoljci su ovom pobjedom izbili na sedmo mjesto na tablici lige s 12 bodova, varljivo mjesto pri sredini tablice ali na korak do dna jer čak četiri momčadi ima isti broj bodova. Valjati će zadržati ovaj pobjednički korak i u gostima. U idućem kolu, idućeg vikenda Dragovoljci će na Priku dočekati i ekipu Buzeta, drugoplasiranu na tablici lige. Vjerne tribine i tradicionalno nervozni navijači nadaju se novoj pobjedi i ulasku u gornju polovicu tablice. U sigurnu zonu. Ajmo naši!
Pobjeda Dugoraćana odjeknula je zvonko i u dalekom Dubaiju gdje emisar dragovoljaca El Peric Al Sharafi još uvijek skenira možebitna jeftina petro-pojačanja za iduću sezonu..

MB, foto gore: FB Marko Perić

Povezani članci

Who's Online

We have 148 guests and one member online

  • admin