Pobjedom najavili borbu za vrh

RK HDRK HDRK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK METKOVIĆ 1963  22:20 (14:11). Nakon dugog iščekivanja počelo je rukometno natjecanje i u Dukat 2.HRL-jug koju smo otvorili sa prošlogodišnjim viceprvakom Metkovićem 1963. Znali smo da će prvo kolo bit veoma bitno i da nam neće bit lako pogotovo što će Metković tražit revanš za prošlogodišnje poraze od nas u Splitu i Metkoviću kojim smo ih udaljili od naslova prvaka druge lige ...


LIGA BEZ DUKATA

Split, Mala dvorana SC Gripe, 20.09.2009.
2.Liga-jug, 1.kolo 


Piše: Frane Pleić / rkhd.hr
Fotografije: Daniela Čulić


Utakmicu smo otvorili u malom grču... kao i gosti... čvrste obrane na početku najavili su borbenu i tešku utakmicu s malim brojem golova. Igralo se gol za gol sve dok Marko GaliotZele“ s dvije kontre nije poviso na + 4 u 21.min.
 


Bibo returns

Na postavljenu zonu najbolji se iskazao Miroslav Pivac Bibo koji je sa par "projektila izbušio" veoma dobrog i danas raspoloženog vratara gostiju Previšića.

Na poluvrijeme smo otišli sa prednošću 14-11.
 


Pospana hobotnica

Drugo poluvrijeme smo nastavili u istom ritmu, obrana je i dalje bila naš glavni adut... a ono što bi prošlo to bi obranio danas možda i najbolji pojedinac utakmice Joško Ivanišević.

Stalno smo održavali prednost od 3-4 razlike, kada smo upali u napadačku krizu pred kraj susreta Galiot je uzeo stvari u svoje ruke i sa 2 gola zapečatio sudbinu gostiju.

Na kraju su gosti ublažili poraz na podnošljivih -2.
 


Mijo Mister 100% Klarić

Iako će vas rezultat možda prevariti kontrola utakmice bila je stalna, u našim rukama te nam pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje.

Kod domaćih malo veće pohvale od ostalih zaslužuju već spomenuti Zele, Jole i Bibo, a kod gostiju uz vratara Zovko i Batinović.

Čestitam treneru Miji Klariću na uspješnom debiju, te bi pohvalio publiku koja je u velikom broju bodrila ekipu na putu prema prvoj pobjedi...

Nadamo se da ćemo svojim igrama biti mamac za velik broj navijača kojima su naše "domaće" Gripe daleko ...
 


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC


Joško Ivanišević, N. Čoko , M. Plazibat (2), Jere Ivanišević (1), J. Klarić (1), M. Skender (2), I. Pleić (1), L.H. Perić , S. Čulić, A. Čizmić,M.Galiot(10),M.Pivac(5),V.Jerčić,T.Tokić.
Trener:  Mijo Klarić


Sl. Predstavnik:  Joško Čizmić
Isključenja:  6 min
Sedmerci:  5/5


RK METKOVIĆ 1963

H. Batinović (5), D. Džono(2),A. Zovko (5), D. Kaleb,J. Batinović,N. Govorko (1),L.Pavlović(3),N.Nikolac(2),D.Maleta,T.Pehar,A.Bebić,J.Previšić,M.Kuran(2),I.Baletić
Trener:  Slobodan Batinović

Sl. Predstavnik:  Mario Batinović
Isključenja:  10 min
Sedmerci:  1/1

Suci: Marko Mucić i Roberto Parunov
Nadzornik: Boris Bukurov

 

Povezani članci

Who's Online

We have 161 guests and no members online