Metković 1963 - Hrvatski Dragovoljac 32:24

RK METKOVIĆ 1963 - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 32:24 (13:8). Bez većih napora domaći Metkovčani su ostvarili uvjerljivu pobjedu i dva nova boda. Dugoraćani su se čvrsto postavili od početka pa su u jednom trenutku imali pogodak prednosti (6:7), ali su od tada igrači trenera Bjeliša sve konce igre imali u svojim rukama. Tako od 14 do 25 minute Dragovoljci nisu postigli niti jedan pogodak zahvaljujući čvrstoj metkovačkoj obrani. Ako bi i došli u priliku, njihove je udarce zaustavljao vrlo raspoloženi Bošković. Posebnu dojmljivu partiju pružio je Damir Mataga, koji je bio nezaustavljiv na crti, a uz to i precizan strijelac. U redovima Dragovoljca koga istaknuti? Možda kapetana Plazibata i Jakeljića koji su postigli po 6 pogodaka?

Piše: P.Jakić / Sportske Novosti

Za HRVATSKI DRAGOVOLJAC nastupili su: Bosančić (1+0), Pranjić 2(1), Plazibat 6, Jakelić, Jelčić, Klarić, S.Malenčić (7+0), Kutleša 2, M. Malenčić 4, Kaša 1, Pocrnja 2, Grgat 1, Vukasović, Jakeljić 6.
Trener: Marin Stipičić
 

NAJAVA UTAKMICE

Piše: Mladen Banović

U Metkoviću u nedjelju s početkom u 18 sati počinje još jedan dalmatinski rukometni derbi u kojem Hrvatski Dragovoljac dolazi po pobjedu i nastavak uspješnog prvenstvenog niza dobrih rezultata.. i nešto manje dobrih igara. Ako još vrijedi ona "lanjska" - tri pobjede u nizu, marenda! - onda bi se rukometaši Dragovoljca nakon uzbudljivog vikenda u Vanille i nedjeljnog "branja mandarina" u dolini Neretve mogli veseliti i u ponedjeljak, u Starom selu ili u nekoj konobici uz more. Osim što je dobro za motivaciju, poslužiti će i za team building pred nadolazeća putešestvija po hrvatskim prometnicama i gostivanja po sportskim dvoranama. Barem dok se ne "asfaltira" onaj sporni pristupni put do nove Omiške dvorane (odnosno dok se ne otkupi tih još spornih dućkih XY kvadrata) i dok dvorana ne otvori i našim rukometašima svoja vrata. A kad će to biti.. ne zna se ni u središnjici!

Boško Nazor
  Boško Nazor

 

Povezani članci

Who's Online

We have 362 guests and no members online