Korenat se budi, vaterpolo sezona pred vratima

druženje vaterpolista KorentaI dok Dubrovčani i dalje osvajaju titule (čestitamo!), a Splitski vaterpolo se koprca u besparici i neambicioznosti (bit će bolje!), Dugorački vaterpolisti su se počeli već polako ekipirati i na spontanim druženjima subotom junački prionuli planiranju priprema i sastavljanju igračkog kadra za nadolazeću vaterpolo sezonu. Kako je naš dugogodišnji član Boris Tomas dobio prinovu u obitelji (čestitamo!) skromna proslava u vlastitoj režiji u hacijendi trenera Slobe iskorištena je, sasvim prigodno, i za evociranje uspomena na dane kad je Korenat harao Primoštenskim i Gradačkim "bazenima", igrao nezaboravne utakmice, poput one u Marini, te uzbudljive završnice protiv najdražeg rivala Omiša, nerijetko rješene i nakon isteka službenog vremena lucidnim potezima naših vedeta... A tek Čapini spektakularni dolasci (bez kupaćih) na utakmice, pogotci kapetana Kaline iz mrtvog kuta, Marićevi driblinzi u petercu koji se još vrte na Eurosportu i Al Jazzeri ...


PALA I DRUGA PREDSEZONSKA PEKA

Dugoratski vaterpolisti na radnom sastanku pred sezonu

Piše: Mladen Banović

U novoj će sezoni vaterpolo klub "Korenat" iz Dugog Rata s još šest ekipa iz ovog i nešto južnijeg dijela Dalmacije igrati III ligu HVS.

Boris Tomas, VK Korenat
  Boris Tomas, dugogodišni član VK Korenta


Dočim se igralište opet postavi u Portu Orij, a školske obveze počnu privoditi svom kraju, druženja oko "bazena", treninzi i škola vaterpola opet će postati svakodnevni đir one naše mladosti koja "zna" gdje s sobom u ljetnom periodu.


Pala i druga predsezonska peka

 Druženje vaterpolista Korenta - Ivan Kadić
   Okrjepa mladog Ivana Kadića Čape nakon d(r)ugog iscrpljujućeg treninga...

Povezani članci

Who's Online

We have 157 guests and no members online