III HVL: Jaka Podgora slavila u Portu Orij

vaterpoloseniori: VK KORENAT - VK PODGORA  12:18
juniori: VK KORENAT - VK PODGORA  13:18
Jaka Podgora zasluženo je i uvjerljivo slavila u utakmicama protiv vaterpolista KORENTA, na otvaranju ovogodišnje treće vaterpolo lige HVS u Portu Orij. Nakon izjednačene igre u prvoj četvrtini, u drugoj je nakon par pogrešaka, kako igrača Korenta, tako i suca, ekipa Podgore ostvarila značajnu rezultatsku prednost koju nije ispuštala do kraja utakmice. Fizički spremniji i iskusniji Podgorani, pojačani za donedavno najboljeg sidruna svijeta, Milu Smodlaku, dominirali su u drugoj četvrtini. Korenat je u nekim dionicama susreta, na početku i u završnici, pokazao da se može nositi i s ovako jakim momčadima, no za tražiti nešto više trebalo je odigrati znatno raznovrsnije i odgovornije u napadu (zatvarati kontre!), gdje su se domaći igrači u pravilu nepotrebno zbijali u sredinu... Nećemo o sucima, ali ćemo reći samo da kriterij suca Bartičevića i nakon godina suđenja Dugoraćanima ostaje prava enigma... U drugom kolu koje se igra u subotu, 21. srpnja, Korentu u Porat dolaze Pučišćani. Utakmice počinju u 20 sati (juniori) i 21 sat (seniori). Vidimo se na Portu Orij! ...

VATERPOLO

Jaka Podgora slavila u Portu Orij

Orij, 19. srpnja 2012. 20,21 h:
1. kolo HVL 2012.
Sudac: Pero Bartičević (Split)
Delegat: Mlađan Pervan (Split)


JUNIORI

VK KORENAT - VK PODGORA  13:18

VK KORENAT - juniori:
Dominik Raljević, Hrvoje Nazor (3), Matej Pocrnja (2), Mateo Radić, Ivica Mažar (3), Karlo Brničević, Ivan Raboteg (5), Ivan Mimica.
Trener: Branko BjelanovićSENIORI

VK KORENAT - VK PODGORA  12:18 (2:2, 2:7, 4:6, 4:3)

VK KORENAT:
Mario Podrug, Goran Tomašević (2), Boris Odak (2), Tomo Bosančić, Toni Barbarić (5), Velimir Pivac, Ivica Kalina (1), Hrvoje Nazor, Ivan Kadić, Ivan Rabadan, Goran Marićm, Goran Marović (2), Mateo Radić.
Trener: Branko Bjelanović

VK PODGORA
:
Siniša Egzeta, Vinko Lisica, Igor Letica, Slavko Letica, Nikša Žarko, Mihovil Marinović, Hrvoje Koljanin, Mile Smodlaka, Goran Mataić, Luka Blažević, Mladen Nola, Marino Franičević, Filp Delić.
Trener: Hrvoje Kundid.

Povezani članci

Who's Online

We have 184 guests and no members online