Vaterpolo: Propustili napad za izjednačenje

vaterpoloVK KORENAT - VK ROGOTIN  11:12 (0:3, 4:1, 4:4, 3:4). Opet su igrači Korenta, u čijim je redovima falilo nekoliko prvotimaca, krenuli mlako u utakmicu dozvolivši odličnim gostima iz Rogotina da prvu četvrtinu rješe s uvjerljivih 3:0. Pogotkom Tone Bilića Korenat smanjuje, pridružuju se Tomo Bosančić i Velimir Pivac i na odmor nakon druge četvrtine odlazi se s rezultatom 4:4. Rogotin s Šetkom, Franičevićem, Kuzmanićem tvrd je orah, a u takvoj izjednačenoj igri gol za gola prolaze i posljednje dvije četvrtine. U završnici kod rezultata 9:9 Korenat je imao kontru 4 na 3 za vodstvo, no lopta je odsjela na mjestu gdje se spaja stativa i vratnica, a iz rekontre Kuzmanić dovodi opet goste u vodstvo. Gosti su pogotcima Franičevića i Čelana  vodstvo povećali, a onda je usljedila dionica Korenta. Miljenko Vuko i Toni Barbarić dovode rezultat na domak novog izjednačenja, 11:12. Igra se zadnja minuta...


III HVL

Propustili posljednji napad za izjednačenje

Piše: Mladen Banović

Obrana Korenta sprječava sve pokušaje Rogotinjana. Korenat ima zadnji napad za izjednačenje. Trener Stipe Kadić zove time-out. U posljednjih 16 sekunda napadači Korenta griješe, rade prekršaj u napadu i prilika za izjednačenjem i podjelom bodova odlazi u nepovrat.

detalj s utakmice

Šteta što Korenat ni kod domaćih utakmica ne može "skupit" sve igrače, jer dojma smo da su sinoć svi igrači bili na Portu Orij, ne bi se Rogotin uputio k Neretvi s punim pljenom bodova.

Povezani članci

Who's Online

We have 189 guests and one member online

  • admin