Upisi novih članova u školu rukometa RK Orkan

škola rukometa RK OrkanRadi popularizacije rukometa i želje da djevojčicama s područja Općine Dugi Rat i Grada Stobreča omogućimo bavljenje ovim športom, vršimo upis novih članova u školu rukometa pri RK Orkan. Štovani roditelji, naš rukometni klub bilježi preko pedeset godina aktivnog djelovanja, seniorke se natječu u 2.HRL-jug, djevojčice igraju državnu i županijsku ligu...


RUKOMET (Ž)

Upisi novih članova u školu rukometa RK Orkan

Izvor: rkorkan.com

Posebno ističemo sljedeće:

- s djecom će raditi školovani rukometni treneri i profesori tjelesnog odgoja - treninzi će se održavati 3 puta tjedno na igralištu Streljana u Dugom Ratu i na terenu osnovne škole u Stobreču
- nakon uigravanja djeca će sudjelovati na prigodnim, jednodnevnim turnirima
- djeci koja budu pokazala interes za rukomet omogućit će se natjecanje u Županijskim rukometnim ligama njihovog uzrasta.

Kako se upisati?

Dijete se može upisati dolaskom na trening ili telefonski u dogovoru sa trenerom, i to u Dugom Ratu za djevojčice od 1. do 5.razreda:

Daniela Čulić, prof.   091/522 13 49,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Stjepko Čulić,   091/522 13 24,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A za djevojčice od šestog do osmog razreda:

Vesna Pleić,   091/750 23 65

Isto tako za STOBREČ, djevojčice od 1. do 5. razreda:

Krešimir Glavica, prof.   098 91 77 140;  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Povezani članci

Who's Online

We have 157 guests and no members online