Gorki poraz na startu

HRK OrkanŽRK KAŠTELA - HRK ORKAN  18:16 (10:8). U 1.kolu 2.HRL-e jug rukometašice Orkana izgubile su u gostima kod povratnica u 2.ligu, ekipe Kaštela u Kaštel Starome, po svemu prikazanome, ipak, nezasluženo. Nažalost, i ovaj put su na konačni rezultat utjecale odluke sudaca, koji su tim ocjenama događaja u igri naveliko razveselili domaćine. Iste one kojima su tijekom utakmice, zbog evidentnih grešaka na štetu domaćina, doslovno "pokidali živce". Dakako, za naglasiti je da sva krivnja nije samo na sudačkom paru, već dobrim dijelom u nama samima, jer smo prvenstveno našim greškama, došli u situaciju da suci svojim odlukama kreiraju završni rezultat ...


RUKOMET (Ž)

Kaštel Stari. Gradska dvorana.
19. rujna 2009. u 18.30 sati. Gledatelja 60-tak.

ŽRK Kaštela - HRK Orkan 18:16 (10:8)

Piše: Ðanki Vojnović

Naših grešaka je bilo previše: četiri nerealizirana sedmerca u prvom poluvremenu (3 zaredom), "more" promašenih šuteva iz povoljnih prilika (šut s krila 2/9), "nikakva" obrana na početku utakmice, loš početak drugog poluvremena; (od 10:8 na poluvremenu u 36.min. bilo je 14:9)..


Ipak, u tako teškoj situaciji, napokon smo proigrali onako kako ipak možemo, i kroz odličnu, agresivnu obranu iskoristili neiskustvo domaćina i serijom od 6:0 došli do potpunog preokreta i vodstva 14:15 u 50. minuti.

HRK OrkanOd tog trenutka, sudački par preuzeo je na sebe ulogu kreatora rezultata i sa tri teške pogreške "potopio" sva naša nastojanja da izborimo povoljniji rezultat.

Dosudili su našoj igračici D.Mimici i treće isključenje od 2 min., što domaćini koriste i preokreću rezultat na 16:15.

Tu smo posustali, a suci srčane i borbene domaćine, doslovno daruju u završnici sa dva "poklonjena" sedmerca.


HRK Orkan

Na kraju nam ostaje čestitati domaćinu na srčanoj i borbenoj igri i pobjedi koja će im dati veliki poticaj u daljnjem tijeku natjecanja.

Nama ostaje utvrditi razloge velikih oscilacija u igri i tek ponoviti da smo isklučivo svojim greškama dali sucima šansu da nas oštete.


HRK ORKAN

Kaćunić (6 obrana), Žilić, Voloder, Žižić, Banović, Čulić, Ercegović 10, Mimica 1, Tukić 2, Čikotić, Grubiša (6 obrana), Caktaš 3, Balić.

Suci: Dujka Laura (Trogir) i Saša Dudaš (Makarska).navijači
Navijača nije falilo ...

 

Povezani članci

Who's Online

We have 100 guests and no members online