Kadeti RK HD do boda u Ivančici

kadeti RK HDKadeti RK Hrvatski dragovoljac odigrali su u Ivancu 12. i 13. kolo 1.HKRL protiv momčadi RK Moslavina iz Kutine i RK Ivančica iz Ivanca.Trenutno smo po sredini tablice lige koja ima 24 momčadi, a izgubili smo šanse za plasman među 8 momčadi koje idu na Državnu završnicu. Odlučili smo se za malo čišćenje u momčadi koja je bila vrlo potentna, ali ništa nije učinila da bi to pretvorila u neki bolji rezultat i naposljetku da svaki pojedinačno bude što bolji u poslu kojim se bavi. Bog im je dao talent, ali bez rada i strasti za ono čime se bave vrlo lako se izgubit u labirintu svih ponuda u njihovim godinama. Najlakše je izabrat nerad uz raznorazna opravdanja koja za epilog imaju „adio rukomet“, bili jednom... No vratimo se na gostovanje naših mladih rukometaša u Ivančici. Na put smo išli pomlađeni sa nekoliko momaka iz '96. godišta i bez vrlo bitnih igrača od kojih su neki trenutačno van momčadi jer ne treniraju, a neki su imali ono opravdanje od malo prije. Ali koga nema bez njega se mora i može, a momčad koja je išla odlučila je skupo prodat bodove na koje nemamo pravo računat s obzirom na sve...

RUKOMET (M)
Ivanec, SD Srednje škole IVANEC,19.02.2012.

Piše: Boško Nazor / rkhd.hr
Izvor:
rkhd.hr

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK MOSLAVINA   22 : 31 (12:16)


RK Hrvatski dragovoljac:
Matej Glavaš,Marko Maleničić,Dino Banović 7,Duje Tafra,Toni Novaković 3,Marko Čorić 7,Mario Vujičević 1,Mate Radalj,Stjepan Bajkuša,Nediljko Balić,Matej Jakelić 1,Milivoj Kaštelančić 3.
Trener: Boško Nazor

kadeti rk hd

Prva utakmica proljetnog dijela sezone. Moslavina lovi naslov prvaka ove godine, bez poraza su do sada. Prvo poluvrijeme smo se držali u egalu do zadnjih 2-3 minute kada upadamo u glupe greške i imamo -4 na poluvrijeme sa željom da se što prije vratimo, ali upravo obrnuto, idemo još niže i tako stoji do kraja, s tim da su svi igrali, pogotovo su zadovoljili mlađi, Čorić, Maleničić i Vuičević. Kad se izgubi nemože bit dobro i nema baš prostora za zadovoljstvo. Ali....


RK IVANČICA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 29 : 29 (15 : 14)

RK Hrvatski dragovoljac
:
Matej Glavaš,Marko Maleničić,Dino Banović 11,Duje Tafra 1,Toni Novaković 3,Marko Čorić 5,Mario Vujičević,Mate Radalj,Stjepan Bajkuša 1,Nediljko Balić 3,Matej Jakelić 3,Milivoj Kaštelančić 5.
Trener: Boško Nazor

kadeti rk hd 

Poslije cjelonoćnog putovanja u busu i prve utakmice umor obično pokuca na vrata brže nego inače. Ivančica je na tablici iza nas, ali to nas ne stavlja u ulogu favorita. Dobro smo počeli i držali se do rezultata 19:23, da bi sami ponudili domaćinu bodove.

Oni okreću rezultat i povedu 25:23?  I kad sam mislio da je to kraj, digli smo se u zadnjim minutama i osvojili bod „ko kuća“. Zalaganje i požrtvovnost na visini, izvedba ne baš, pogotovo prvog igrača ove momčadi Banovića. Opet se Čorić pokaza kao adut, uz Trnu Novakovića koji se vratija nakon ozljede, dvojica igrača koji su zaslužili sve čestitke za izvedbu.

Suci: Davor  Lončar i Zoran Lončar iz Vara. Nebitni.

Povezani članci

Who's Online

We have 326 guests and no members online