Besplatna radionica za unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje i usluga

Poduzetnički centar CEDRA Split organizira besplatne radionice za unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje i agroturističkih usluga, namijenjene malim i srednjim poduzetnicima. Svi zainteresirani mogu se uključiti u sudjelovanje na radionici u Omišu u Hotelu Plaža Omiš (Trg kralja Tomislava 6), u četvrtak, 8. studenog 2018. s početkom u 17 sati. Voditeljica radionica je Dora Vitez, mag.ing.agr., a program je u nastavku članka..

KONZULTANTI CEDRA-E SPLIT POLJOPRIVREDNICIMA NUDE BESPLATNE SAVJETODAVNE USLUGE

Radionice se provode u okviru projekta "Razvoj sustava informativno-edukacijskih i savjetodavnih usluga za MSP u poljoprivredi i društvenom poduzetništvu", sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Planirani program:

- Mogućnosti financiranja projekata za poljoprivrednike kroz bespovratna sredstva - Naglasak na Mjeri 6. iz Programa ruralnog razvoja (bespovratne potpore poljoprivrednicima za ulaganja u turizam i druge nepoljoprivredne djelatnosti, potpore za mlade poljoprivrednike te potpore za mala poljoprivredna gospodarstva) - (predavačica Dora Vitez, mag. ing. agr.)
- Pauza za osvježenje
- Razvoj i plasman tradicionalnih i inovativnih agro-turističkih proizvoda i usluga (predavač Michael Freer, bacc. oec.)
- Društveno poduzetništvo u agro-turizmu (predavač Michael Freer, bacc. oec.).