Studentski poduzetnički inkubator u prosincu organizira edukacije iz područja 3D tehnologija

Studentski poduzetnički inkubator u prosincu organizira edukacije u području 3D tehnologija. Tema prosinca je “3D modeliranje i 3D printanje“. Računalna grafika danas je toliko uznapredovala da gotovo i nema aspekta života u kojem se ona ne pojavljuje. 3D modeliranje je sastavnica računalne grafike, a kao tehnika omogućuje pretvaranje matematičkih prikaza u trodimenzionalni objekt. Zadnjih godina sve  češće je korištenje 3D modela za 3D printanje, kojim se dobiva fizički  proizvod u relativno kratkom vremenu. Ova grana je još uvijek prilično mlada i proći će još neko vrijeme prije nego što uđe  u svakidašnju upotrebu. Od 9. – 15.12. prosinca održat će se 4 online (preko Zoom platforme) radionice iz svijeta 3D modeliranja i 3D printanja i to prema sljedećem rasporedu ...

3D MODELIRANJE I 3D PRINTANJE

Izvor: Split Tech City

- 09.12. u 16 h, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu “Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 1. dio
- 10.12. u 16 h, Bojan Čabradi na temu “Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 2. dio
- 14. 12. u 11 h, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj – Mikrotvornica d.o.o. na temu “Osnove za uspješno 3D printanje 1.dio
- 15.12. u 11 h, Nikola Blažević  na temu “Osnove za uspješno 3D printanje 2.dio

Poduzetnički centar Split radionica i edukacija za studente i mlade organiziora zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”.

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme, a informacije o prijavama za navedene radionice mogu se pronaći poveznici ili na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).