J*** mi se!

živi životjebe me seNova, revolucionarna duhovna tehnika! Otkrijte kako reći "jebe mi se" svim (mojim i vašim) problemima i brigama. Recite jebe mi se svemu što biste „trebali napraviti“ u životu i napokon učinite što zapravo želite, bez obzira na to što drugi o tome mislili. Reći jebe mi se je oslobađajuće. Prestajete se bez razlioga nervirati u svom životu i naprosto činite ono što vam se sviđa: ignorirati ono što vam svi govore i krenuti vlastitim putem naprosto je sjajan osjećaj... Pogotovo kad napokon odete na godišnji, a obveze vaš ne puštaju i stišću još i više... No dobro, you got the point, ovdje je riječ o zanimljivoj knjizi Johna C. Parkina "J*** mi se" kojom bi Vam se se mogle otvariti nove mogućnosti koje su dosad bile zapretene stanjem nezadovoljstva, tuđim autoritetom, okolnostima koje kao ne možemo promjeniti. U ovoj nadahnutoj i duhovitoj knjizi, piše hrvatski nakladnik, John C. Parkin pokazuje kako je 'jebe mi se' savršen zapadnjački izraz za istočnjačke duhovne ideje prepuštanja, odustajanja i pronalaženja istinske slobode u shvaćanju da neke stvari zapravo i nisu toliko bitne (ako su uopće i bitne)... Stoga dragi čitatelji i redovitiji posjetitelji ovog portala nemojte se baš zabrinuti ako neke od Parkinovih mudrolija ovdje uzmemo zdravo za gotovo... Ljeto zove, a na moru su cure i ekipa, valja nam više živjeti, i to više stvarne (a manje ove virtualne) živote! Stoga, do čitanja ...


NAJUZVIŠENIJI DUHOVNI PUT?

JOHN.C.PARKIN

J*** mi se!

Izvor: Naklada Ljevak

U ovim riječima krije se anarhija, ali, kako autor knjige napominje, anarhiju treba ovdje shvatiti u izvornom značenju riječi, „bez vladara“, dakle ona znači odbacivanje autoriteta, vođa, ugnjetavača.

Prema tome, izgovaranje ove riječi je poput revolucije, ali produktivne i uspješne, jer se njome otvaraju nove mogućnosti koje su dosad bile zapretene stanjem nezadovoljstva.

stress

Izgovaranje ove jednostavne riječi čini nam da se osjećamo dobro, te je to stoga pravi duhovni čin.

U ovoj nadahnutoj i duhovitoj knjizi, John C. Parkin pokazuje kako je jebe mi se savršen zapadnjački izraz za istočnjačke duhovne ideje prepuštanja, odustajanja i pronalaženja istinske slobode u shvaćanju da neke stvari zapravo i nisu toliko bitne (ako su uopće i bitne).

Ovo je duhovni način koji ne zahtijeva pjevanje, meditaciju, nošenje sandala ili jedenje mahunarki.

Upravo je moć ovog modernog profaniteta savršen način da zapadnjake izbavi od stresa i anksioznosti koji dominiraju našim zagušenim životima.

Dakle, otkrijte kako reći jebe mi se svim vašim problemima i brigama. Recite jebe mi se svemu što biste „trebali napraviti“ u životu i napokon učinite što zapravo želite, bez obzira na to što drugi o tome mislili.


na plažiCrtica o piscu

John C. Parkin, sin anglikanskih propovjednika, studirao je i bavio se sustavima istočnjačke mudrosti preko 20 godina. Osnivač je holističkog centra The Hill that Breathes (Brijeg koji diše) u Italiji gdje redovno podučava tjedne tečajeve pod nazivom Jebe mi se.

Također ima i svoj stalni blog na popularnom websiteu www.thefuckitway.com

Poćirite.


Zanima Vas više?

Na sljedećem linku možete pročitati intervju s autorom objavljen u Sunday Times Style Magazine
http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/health/mental_health/article6510444.ece

 


 

Povezani članci

Who's Online

We have 215 guests and no members online