Papina nova knjiga 'Svijetlo svijeta' uskoro u knjižarama

PapaHrvatsko izdanje nove Papine knjige "Svjetlo svijeta" u kojoj on otvoreno progovara o krizi i skandalima u Crkvi, o reformama, o društvu i vjeri bit će objavljena 24. studenoga 2010. istodobno kad i njezina svjetska premijera. Knjiga Benedikta XVI. s podnaslovom "Papa, Crkva i znakovi vremena" najavljena je na konferenciji za medije u organizaciji njemačkoga izdavača Herdera na Sajmu knjige u Frankfurtu. Hrvatskom izdavaču Verbumu ukazano je povjerenje da se nađe u krugu odabranih svjetskih izdavača, čime je omogućeno da hrvatskim čitateljima knjiga bude dostupna na dan njezina svjetskog predstavljanja, što je prava rijetkost u odnosu stranih i domaćih izdavača. Knjiga "Svjetlo svijeta" nastala je iz višednevnoga razgovara što ga je poznati njemački novinar Peter Seewald vodio ovo ljeto s Papom ...
NOVA KNJIGA SVETOG OCA

Izvor: Verbum.hr, IKA

Svjetska javnost očekuje knjigu s velikim zanimanjem budući da se radi o prvoj knjizi-intervjuu Benedikta XVI. od njegova izbora za papu, u kojoj on otvoreno progovara o krizi i skandalima u Crkvi, o ekumenizmu, o promjenama i reformama, o društvu i vjeri.

Na frankfurtskoj konferenciji za medije najavljeno je i da će drugi svezak Papina bestselera "Isus iz Nazareta" biti objavljen 10. ožujka 2011. Izdavač hrvatskoga izdanja također će biti nakladna kuća Verbum.

Povezani članci

Who's Online

We have 415 guests and no members online