2.HRL: Kaštela - RK Orkan 36:21

rk orkan - rk kaštela

ŽRK KAŠTELA- RK ORKAN  36:21 (19:9). Ovo je jednostavno bila jedna od "onih" utakmica! Naime, puno toga lošeg nam se dogodilo i jednostavno Orkanašice nisu imale nikakve šanse, možda ne za pobjedu, već za ozbiljniji otpor kvalitetnim Kaštelankama. Kao prvo, domaće igračice su u utakmicu ušle dosta koncentrirano i na samom početku pokazale sve svoje odlike s kojima su eventualnu rezultatsku neizvjesnost vrlo brzo riješile u svoju korist. I stoga im pripadaju sve čestitke na više nego zasluženoj pobjedi ...

2.HRL

Kaštela, 03.11.2012.g., Gradska dvorana, gledatelja 50,
2.HRL-jug- 4. kolo:

ŽRK KAŠTELA – RK ORKAN  36:21 (19:9)

Izvor: rkorkan.com

A mi? Mi smo najprije krenule na utakmicu bez Mirjam koja je zbog bolesti izostala cijelu sedmicu sa treninga. Zatim, kapetanica Vinka je i nadalje nedovoljno oporavljena pa nije niti jednog trenutka ulazila u igru. Slijedeći peh se dogodio u 12. minuti kada je zbog ozljede palca desne ruke igru do kraja napustila Šćurla (hvala na pitanju, snimka je pokazala da nema loma već samo jako nategnuće). I za kraj (valjda?) moramo kazati da je Marina što zbog slabosti, što zbog ozljeda na klupi opet provela skoro cijelo jedno poluvrijeme.

Dakle, znamo li da smo mi ekipa koja nema dovoljan broj igračica i da nam je svaka bitna, pa kada nam izostanu 4 igračice iz prvih 7, onda je jasno da smo praktički bile desetkovane, a to znači i nemoćne da pružimo kvalitetniji otpor domaćim igračicama.

Ovako, naša igra se svela praktički samo na Lucu. A ona ju je, iako i ona pomalo boležljiva odigrala maestralno. Istina, uglavnom u napadu. Cijelu utakmicu je, unatoč velikom pritisku Kaštelanki na njoj , što organizirala napade, što asistirala, što sama ih realizirala. Stoga ne čudi da joj je ruka malo zadrhtala kod izvođenja triju sedmeraca.

Tijekom utakmice, odnosno kada je bila u igri jedinu kvalitetniju pomoć je imala u Marini, te nešto manje u efikasnoj Čiki, i na trenutke Ribi. Sve mi ostale smo bile ili impresionirane iznenadnoj odgovornosti ili jednostavno nas tog dana nije išlo.

Nadamo se samo da će nam se Vinka, Šćurla, Marina i Mirjam brzo oporaviti te da ćemo opet biti one stare.

A onda...

rk orkan - rk kaštela
 

ŽRK "Kaštela"

Božena Delaš, Jelena Saratlija 2, Diana Pelivan, Jelena Bučić, Josipa Mijatović 2, Ivana Babić 3, Petra Mijatović, Jelena Ivanović 3, Anita Stojan, Barbara Kaličanin 7, Mia Frleta 8, Antonija Tešija, Smiljka Grbeša, Marija Vukorepa 11 (5)
- sedmerci: 5/5
- isključenja : 10 min

RK "Orkan"

Mladena Delić (3+0). Marina Šćurla, Jelena Balić 1, Ivana I. Banović, Klara Pelivan, Vinka Mimica, Ivana S. Banović, Ana Čikotić 2, Vinka Tokić, Antica Mimica (8+0), Marina Banović 3, Lucija Ercegović 13 (3), Ivana Ribičić 2 (1), Marija Merćep
- sedmerci : 4/7
- isključenja : 10 min

Suci: Martin Ćapeta (Solin) i Petar Žanko (Sinj); nadzornik: Dragan Zaro (Split).

Povezani članci

Who's Online

We have 63 guests and no members online