Zašto udomiteljstvo?

Udruga udomitelja djece Tobolac poziva sve zainteresirane na tribinu ZAŠTO UDOMITELJSTVO? koja će se održati u petak 15. lipnja 2018. s početkom u 17 sati u prostorijama Udruge Tobolac u Splitu, Doverska 9. Na tribini će se izložiti razlozi zbog kojih je udomiteljstvo djece jako važan poziv kojim se spašava djetinjstvo djece iz ranjive skupine djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a isto tako će se objasniti i zakonske i ostale uvjete za dobivanje dozvole udomitelja. Nakon izložene prezentacije, Udruga Tobolac će s prisutnima podijeliti i osobno iskustvo udomitelja.
Nakon tribine, u 18.30 druženje će se nastaviti s kreativnom radionicom "Za okoliš eko, obala nije daleko", s ljetnom temom izrade ukrasnih predmeta od naplavnih dasaka, a na kojoj će uz sudionike tribine (opcionalno), sudjelovati i udomitelji djece i svi koje zanima sama tematska radionica. Broj mjesta je ograničen pa se moli sve zainteresirane za prethodnu najavu na e-mail adresu udruga.tobolac @ gmail.com ili na broj mobitela 098 134 50 75.

Izvor: InfoZona.hr

Tribina se provodi u okviru projekta "Za djecu zajedno" Udruga udomitelja djece Tobolac, koji se provodi uz potporu Splitsko-dalmatinske županije.

Povezani članci

Who's Online

We have 136 guests and no members online