Stručni seminar: Utjecaj dalmatinske marende na zbližavanje ljudi

Što je to zainteresiralo više od 750 ljubitelja umjetnosti i kvalitetnog druženja? Čija je to najava bez plaćenog oglašavanja završila pred očima više od 40.000 osoba i izazvala nezapamćeni ineres, a nekima i zazubice? Što će se to događati u dugoratskom Domu Kulture (prizemlje stare zgrade općine) u četvrtak, 29.11.2018., zajebanti bi dodali.. na Dan republike, s početkom u 18 sati?
Za nestrpljive i uber znatiželjne čitače, riječ je o stručnom seminaru "Utjecaj marende na zbližavanje ljudi", koji u organizaciji često presamozatajnih dugoratskih umjetnika ima lijepu šansu da postane periodičan. Seminar je predviđen u dva dijela, prvi dio - "Razgovor i diskusija" - te drugi dio - "Praktična primjena usuglašenih stavova". Radi što uspješnije provedbe seminara zainteresirani učesnici trebaju se unaprijed prijaviti ovdje.
Galerija KRUG Dugi Rat, dom Poljičke likovne udruge "KRUG" Dugi Rat, opet otvara svoja vrata i zove na sljubljivanje ljubitelja lijepe umjetnosti, ukusne domaće dalmatinske spize i dobre kapljice. U dobrom društvu, uz čašicu razgovora i u toplome valja nam, prisjećajući se svih ljepot(ic)a ljeta, odoljeti i ovoj hladnoj buri i zavarati dosadu dugih dugoratski večeri bez Lige prvaka..

Piše: Mladen Banović

Povezani članci

Who's Online

We have 98 guests and no members online